Κώστας Αρζόγλου – «Η Έλλη Λαμπέτη μου ανακοίνωσε τον πνιγμό της μητέρας μου»
25 days ago
6

Ο «ανυπότακτος» Κώστας Αρζόγλου μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα, παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην οποία μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του.

«Έχω κάνει 17 τηλεοπτικές σειρές και έχω καταφέρει να μην με λένε ποτέ με το όνομα του ρόλου μου. Έγινε ένα διδακτορικό στο πανεπιστήμιο με τίτλο «Από τον Σκαρίμπα στον Μπέκετ»» δήλωσε ο Κώστας Αρζόγλου, μιλώντας για την εμπειρία του στην τηλεόραση, ενώ αναφερόμενος στη θεατρική του σταδιοδρομία είπε:

«Έχω βγάλει χρήματα από τη δουλειά μου αλλά όλα έχουν πέσει στο θέατρο. Με έχουν κλέψει όμως πολύ, έχει γίνει ολόκληρο μιούζικαλ, περιοδείες και δεν έχω πάρει δραχμή». 

Ο Κώστας Αρζόγλου δήλωσε επίσης πως ποτέ κατά τη διάρκεια της καριέρας του δεν κυνήγησε τις ταμπέλες, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Έχω φύγει από θέατρο γιατί το όνομά μου ήταν πάνω από αυτό της Μάγιας Λυμπεροπούλου. Έπρεπε να είναι πιο κάτω».

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε επίσης στην κάμερα του MEGA Καλημέρα για τον τραγικό θάνατο της μητέρας του:

«Η μητέρα μου πνίγηκε. Ήταν η Έλλη Λαμπέτη που μου το ανακοίνωσε, ήμουν σπίτι της και δεν μπορούσα να οδηγήσω για φύγω. Δεν μπαίνω στην θάλασσα από τότε. Φοβάμαι πάρα πολύ τις «τρίπλες» που μπορεί να μου κάνει. Καταλαβαίνεις πόσο μπορεί να αγαπάς κάποιον όταν σου λείψει. Αυτό το έχω καταλάβει και με θανάτους και σε χωρισμό».

Τέλος ο Κώστας Αρζόγλου αναφέρθηκε στα σχέδια του, αναφέροντας πως θα ήθελε να κάνει κάτι για την Ελλάδα του 1830, για ένα νεοσύστατο κράτος του οποίου τα δεινά βιώνουμε μέχρι σήμερα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα ο Κώστας Αρζόγλου:

 

in.gr