Κώστας Καζάκας – «Το πιο τρελό πράγμα που έχω κάνει για ένα ρόλο είναι…»
2 years, 5 months ago
6

Ο ηθοποιός, Κώστας Καζάκας, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε στην περίοδο της καραντίνας, για τη νέα σειρά του MEGA αλλά και για την οικογένειά του.
Σύμφωνα με την υπόθεση ο Μπουκουράν ήρθε στην Ελλάδα από την Αλβανία για να αναζητήσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Έχει συνέψει παράνομο δεσμό με την Πένη που υποδύεται  η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με τη σχέση τους να περνάει από 40 κύματα καθώς είναι και οι δύο παντρεμένοι. Η μεγαλύτερη ανατροπή έρχεται όταν ο γιος του συναντάει την κόρη της, Λίζα Νταλαούρα. 

«Πήγα στην Κύπρο για μια σεζόν και έμεινα 30 χρόνια»

«Έχω παίξει σε θεατρική παράσταση με τον γιο μου και συγκινήθηκα εκείνη την στιγμή». Ο γιος του τελείωσε ακολούθησε τα χνάρια του και πρόσφατα αποφοίτησε από τη δραματική σχολή και έχει αναλάβει τον πρώτο του ρόλο στον ΘΟΚ.

«Η κόρη μου κάνει κλασσικό τραγούδι στο εξωτερικό, που είναι πιο δύσκολο επάγγελμα και της είπα ή που θα μας σώσεις ή που θα σε ταΐζω μια ζωή», είπε χαριτολογώντας.

Οι τρελές στιγμές, οι κρίσεις πανικού και ο… Μπουκουράν!

«Το πιο τρελό πράγμα που έχω κάνει είναι να μπω σε μια λίμνη τον μήνα Ιανουάριο… για μια ταινία. Είχα γίνει μωβ!», είπε ο ηθοποιός.

«Κάποια στιγμή είχα περάσει έντονες κρίσεις πανικού, με τις οποίες έφτασα σε σημείο να θέλω να εγκαταλείψω την δουλειά. Είχα φτάσει να παίζω και δεν μπορούσα να είμαι στην σκηνή. Ο κόσμος γελούσε και εγώ δεν ήξερα τι είχα πάθει. Πήγα σε γιατρό και το δούλεψα μόνος μου. Ποτέ δεν κατάλαβα τι έγινε ή τι μου έφταιγε. Πείσμωσα και είπα δεν θα σταματήσω.»

«Ο Μπουκουράν έγινε viral. Με πήρε η κόρη και ο γιος μου και μου είπε είσαι viral στο Twitter. Δεν περίμενα ότι ο έρωτας δυο ανθρώπων σε αυτή την ηλικία θα έπιανε!»

 

in.gr