Κώστας Καζάκας: Το θέμα της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με τις εpωτικές σκηνές και οι κρίσεις πανικού
2 years, 19 days ago
6

Ο Κώστας Καζάκας βρέθηκε στην εκπομπή “Ελένη” και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη φετινή επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και στη συνεργασία του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

 

Όπως υπογράμμισε, δεν είχε καμία αμφιβολία για την επιτυχία που σημειώνει η σειρά, αφού πρόκειται για το «αχτύπητο» δίδυμο Παπαθανασίου-Ρέππας. Αντιθέτως, δεν περίμενε την επιτυχία και την αγάπη που θα δεχόταν ο «γεροντοέρωτας», όπως τον χαρακτήρισε ο ίδιος, μεταξύ του ίδιου και της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, δηλαδή του Μπουκουράν και της Πένης.

Οι ερωτικές σκηνές του Κώστα Καζάκα με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ο Κώστας Καζάκας επεσήμανε ότι «έχει θέμα με τις ερωτικές σκηνές, δεν της είναι εύκολο. Επειδή με ήξερε μπόρεσε και λειτούργησε καλά, ένιωσε ασφάλεια».

Οι κρίσεις πανικού που πάθαινε ο Κώστας Καζάκας

Σχετικά με τις κρίσεις πανικού που πάθαινε, αποκάλυψε πως ξεκίνησαν πολύ ξαφνικά, μία μέρα που ανέβηκε πάνω στη σκηνή, προσθέτοντας «δεν ήθελα να βρίσκομαι εκεί, το μυαλό μου ήταν αλλού».

 

Όπως σημείωσε ο Κώστας Καζάκας, κατάφερε να «βγει» από την κατάσταση αυτή, όταν «έκλεισε» μία θεατρική παράσταση με δύο πρωταγωνιστές και αποφάσισε να σταματήσει. Όταν αναρωτήθηκε εάν αυτό σημαίνει πως σταματά το θέατρο, απάντησε «εκεί είπα, αυτό θες; Έκατσα και το σκέφτηκα και είπα πως δεν θέλω αυτό, και το πάλεψα».

Όταν ρωτήθηκε για το αν από την αρχή ήξερε πως ανήκει στον θεατρικό χώρο, απάντησε πως δεν ήταν τόσο καλός μαθητής ως παιδί και όταν μπήκε στη δραματική σχολή άκουσε για πρώτη φορά καλά λόγια.

«Αυτό με έκανε να πιστέψω πως ίσως σε αυτόν τον χώρο να είμαι καλός», εξομολογήθηκε και συμπλήρωσε πως δεν περίμενε αυτήν την πορεία.

 

«Ο καθένας μπορεί να γίνει ηθοποιός και θέλει γερό στομάχι», κατέληξε ο Κώστας Καζάκας.

 

Καζάκας.

 

enimerotiko.gr