Κώστας Σόμμερ και Βαλεντίνη Παπαδάκη: Φωτογραφίες και βίντεο από τη βάφτιση του γιου τους
1 year, 6 months ago
6

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 15 Οκτωβρίου, η βάφτιση του γιου του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη, με τους γονείς του μικρού να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το ζευγάρι, που σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί το δεύτερο παιδί του, βίωσε μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής του, καθώς ο γιος τους, Ιάσωνας, βαπτίστηκε στο πλευρό εκλεκτών καλεσμένων. Μεταξύ άλλων το μυστήριο παρακολούθησαν ο Πύρρος Δήμας και η σύντροφός του Αφροδίτη Σκαφίδα.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη σε συνέντευξή τους για το ευτυχές γεγονός: «Η βάπτιση του γιου μας και το θέμα θα είναι η ζούγκλα. Θέλαμε να είναι σε στενό κύκλο και θα έχουμε 150 καλεσμένους».

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο 

vaftisi-kentriki
Βαλεντίνη Παπαδάκη, Κώστας Σόμμερ και ο γιος τους
vaftisi-1
vaftisi-2
vaftisi-4
Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα
vaftisi-3
Ο Κώστας Σόμερ βαφτίζει τον γιο του

Μία ημέρα πριν τη βάφτιση του γιου τους το ζευγάρι, που αναμένεται να υποδεχτεί σε λίγο καιρό και τον δεύτερο καρπό του έρωτά του, παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day».

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Κώστας Σόμμερ είπε αρχικά: «Μέσα σε δύο χρόνια τα κάναμε όλα μαζί. Ευτυχώς μας ευλόγησε ο θεός ήρθε το πρώτο μας παιδάκι, μετά ήρθε γρήγορα και το δεύτερο και καλύτερα κιόλας γιατί δεν ξέρω αν θα μπαίναμε εύκολα ξανά σε αυτή τη διαδικασία μετά από χρόνια».

Με τη σειρά της, η Βαλεντίνη Παπαδάκη αναφέρθηκε στις δύο εγκυμοσύνες της, τονίζοντας πως: «Και οι δύο εγκυμοσύνες μου είναι πολύ καλές. Με τον γιο μου έχω μονή δεν θέλω να τον αφήνω μόνο του, για αυτό τον παίρνουμε παντού μαζί».

«Πριν γεννηθεί ο Ιάσονας η Βαλεντίνη έλεγε εγώ δεν θέλω να γίνω η Ελληνίδα μαμά και να είμαι από πάνω, αλλά νομίζω έγινε χειρότερη από αυτό. Για εμένα το παιδί είναι μεγεθυντικός φακός, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση, θα γίνει μεγαλύτερο και αν είναι καλή η σχέση θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη» τόνισε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Τέλος, η Βαλεντίνη Παπαδάκη αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της, λέγοντας: «Ξεπέρασα την απώλεια του πατέρα μου γρήγορα και προσπάθησε να μην αφήσω να επηρεάσει ούτε τη σχέση μου, αλλά ούτε την εγκυμοσύνη μου. Πιο πολύ με ένοιαζε για την εγκυμοσύνη γιατί το μωράκι που κυοφορείς τα καταλαβαίνει όλα, ενώ το άλλο κάπως μπορείς να το κοροϊδέψεις με γέλια και παιχνίδι».