Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη – Γονείς για πρώτη φορά – Η φωτογραφία από το μαιευτήριο
2 years, 7 months ago
6

Ο Κώστας Σόμμερ και η Bαλεντίνη Παπαδάκη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού έφερε στον κόσμο το απόγευμα της Πέμπτης ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.600 γραμ. σε ιδιωτικό μαιευτήριο στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως είναι αναμενόμενο, το ζευγάρι ζει μοναδικές στιγμές.

Ο Κώστας Σόμμερ δημοσίευσε μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιό του, μέσα από το μαιευτήριο.

«Καλώς ήρθες στον κόσμο, καλώς ήρθες στη ζωή μας, το αίσθημα του να σε αγκαλιάζω και να σε έχω στους ώμους μου, με συμπληρώνει. Είσαι η ζωή μου, η οικογένεια μου, είσαι τα πάντα μου. Βαλεντίνη, γυναίκα μου σε αγαπώ, σε αγαπώ γιε μου. Σε αγαπώ οικογένειά μου, μακάρι ο Θεός να με αξιώσει να σας κάνω χαρούμενους και να χαμογέλατε.

Μακάρι όλα σας τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Κώστας Σόμμερ.

 

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι λίγο πριν γίνουν γονείς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αλίμου με μάρτυρες την Μαρία Καλάβρια και την Ιωάννα Παλαιολόγου.

«Είναι μια φάση στην οποία αλλάζουν, αλλάζεις σελίδα, αλλάζεις βιβλίο, αλλάζεις στάση ζωής και συναισθηματικά αλλάζεις σαν άνθρωπος. Είναι πολύ διαφορετικό να σου αρέσουν τα παιδιά και πολύ διαφορετικό να έχεις την ευθύνη να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο που ιδανικά θα προσφέρει κάτι σε αυτή την κοινωνία. Να του δώσεις μια υποδομή να έχει ευκαιρίες στη ζωή του.

Αυτό ξεκινάει πριν καν γεννηθεί, οπότε μπαίνεις σε μια οργάνωση και μια ευθύνη που έχεις πάνω σου, η οποία είναι ταυτόχρονα και κάτι πολύ όμορφο.

Σαφώς παίζει μεγάλο ρόλο το να βρεις και τον κατάλληλο άνθρωπο για σένα.

Ο καθένας έχει άλλα κριτήρια. Να μπορείς να σε ολοκληρώσει το κομμάτι που θα μπορέσεις να μπεις σε μια διαδικασία να δημιουργήσεις μια οικογένεια και να φέρεις έναν άνθρωπο στη ζωή. Για μένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό να βελτιώσω τα ποσοστά επιτυχίας το να είναι ευτυχισμένη αυτή η οικογένεια και να κρατήσει» δήλωνε ο Κώστας Σόμμερ λίγο καιρό πριν έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά του με την Βαλεντίνη Παπαδάκη.

 

in.gr