Κωστής Μαραβέγιας: «Με την Τόνια είμαστε ήδη παντρεμένοι»
2 years, 11 months ago
6

Ο τραγουδιστής μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, για την συμμετοχή του στο φετινό YFSF και για την προσωπική του ζωή.

«Θυμάμαι από πολύ μικρός να μιμούμαι μουσικά όργανα και μελωδίες. Θεωρώ ότι όταν γράφει κάποιος μουσική κάτι περίεργο συμβαίνει μέσα του. Η μουσική στο σπίτι υπήρχε στο πικ-απ… Θυμάμαι τους γονείς μου να βάζουν μουσική στο πικ-απ και να χορεύουν και μετά να δίνουν ένα παθιασμένο φιλί. Ακόμα το κάνουν… Δε θεωρούσα δεδομένο ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική αλλά ήξερα ότι κάτι θα κάνω. Έλεγα στη μητέρα μου ότι μια μέρα θα γεμίζω θέατρα και στάδια», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Κωστής Μαραβέγιας αναφέρθηκε στην σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου, ενώ εξέπληξε τον Νίκο Χατζηνικολάου όταν του είπε πως είναι “παντρεμένοι”.

«Με την Τόνια είμαστε ήδη παντρεμένοι. Με τον τρόπο που εμείς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, δεν έχουμε επισημοποιήσει κάτι αλλά για εμάς είμαστε παντρεμένοι… Αισθάνομαι ότι υπάρχει γάμος. Δε θα πάω στην εκκλησία να κάνω γάμο. Θα γίνει σίγουρα μια επισημοποίηση όταν υπάρξει μια γόνιμη κατάσταση».

Δείτε το βίντεο

 

in.gr