Κωστής Μαραβέγιας: Το σαρκαστικό σχόλιο για τον ξυλοδαρμό στη Νέα Σμύρνη – «Είναι παντελώς ηλίθιο…»
3 years, 1 month ago
6

Κωστής Μαραβέγιας: Το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη δεν άφησε ασυγκίνητο τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ένας ευαίσθητος τραγουδιστής. Ο ίδιος χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το κάνει για να ενημερώνει τους θαυμαστές του, αλλά και να έρχεται σε επικοινωνία, με εκείνους. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος χρησιμοποιεί και το Twitter, όπου πραγματοποιεί συχνά-πυκνά αναρτήσεις. Μάλιστα, πρόσφατα θέλησε να σχολιάσει και το περιστατικό της Νέας Σμύρνης. Αναλυτικότερα:

 

Κ. Μαραβέγιας: Λεπτομέρειες για την ανάρτηση του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή

Ένα σχόλιο που στάζει δηλητήριο έκανε ο Κωστής Μαραβέγιας στο Twitter. Ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής, προχώρησε σε αυτή την ανάρτηση, με αφορμή το επεισόδιο που έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη. Δηλαδή, τον ξυλοδαρμό πολίτη από αστυνομικούς που βρίσκονταν στην προαναφερθείσα περιοχή. Συγκεκριμένα, έχουν γίνει viral οι εικόνες που καταγράφηκαν στην πλατεία της περιοχής, με ξυλοδαρμό πολίτη από αστυνομικούς και όχι άδικα.

Κ. Μαραβέγιας: Τι ανέφερε στην ανάρτησή του στο Twitter

Με αφορμή τα επίμαχα πλάνα ο γνωστός τραγουδιστής καταφέρθηκε εναντίον των αστυνομικών γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Το να δέρνεις απροκάλυπτα σε κοινή θέα το 2021, που όλοι κρατάνε από ένα κινητό, εκτός από φασίστα, σε κάνει και παντελώς ηλίθιο».

 

Κ. Μαραβέγιας: Ολόκληρη η ανάρτησή του στο Twitter

Η ανάρτηση του Κωστή Μαραβέγια στο Twitter.

enimerotiko.gr