Κωστής Σαββιδάκης: Αγνώριστος ο παπά Γρηγόρης από τις Άγριες Μέλισσες – Έχασε 12 κιλά σε 1,5 μήνα
2 years, 2 months ago
6

Άλλος άνθρωπος ο Κωστής Σαββιδάκης. Ο παππάς των Άγριων Μελισσών ήταν καλεσμένος στο Πρωινό σήμερα (3/2) και η αλλαγή στην εμφάνισή του ήταν εντυπωσιακή.

Όπως αποκάλυψε νόσησε πριν από περίπου τρεις μήνες, νοσηλεύτηκε και μέσα σε 1,5 μήνα έχασε 12 κιλά.

«Το πέρασα δύσκολα. Είναι προσωπικό δεδομένο το αν έχω εμβολιαστεί. Θα πω όμως πως όλοι μας είτε έχουμε κάνει δύο δόσεις, είτε δεν έχουμε κάνει καμία, τώρα έχει λήξει το διαβατήριο. Νόσησα και ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες», είπε.

Επίσης, ο ηθοποιός μίλησε για τις τραγικές καταστάσεις που επικρατούσαν στο νοσοκομείο, στην έλλειψη προσωπικού και στο σκηνικό που έγινε μάρτυρας με τα ίδια του τα αυτιά.

«Υπήρχαν ασθενείς που είχαν σπασμούς από τον πυρετό και την ασθένεια γενικά και τους έδεναν στα κρεβάτια για να μην πέσουν και χτυπήσουν. Άκουγα με τα αυτιά μου να λένε “λύστε μας”, και ρώτησα γιατί συμβαίνει αυτό», σημείωσε.

Ευτυχώς δεν διασωληνώθηκε ωστόσο, έμεινε 18 μέρες στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός ιατρικού λάθους.

Του είχαν βάλει πολύ δυνατά το μηχάνημα του οξυγόνου και σχεδόν καταστράφηκαν οι πνεύμονές του.

Ακόμη και σήμερα λαχανιάζει όταν περπατάει και δεν μπορεί να σκύψει να πιάσει πράγματα.

«Βρήκα απαράδεκτες συνθήκες στο νοσοκομείο. Και όχι μόνο εγώ. Όλοι όσοι νοσηλεύονται περνούν δύσκολα. Δεν κινδύνευσα να διασωληνωθώ. Ήταν χαμηλό το οξυγόνο μου και γι’ αυτό έμεινα μέσα τόσες μέρες. Πρέπει βέβαια να είχε συμβεί και κάτι με το μηχάνημα, μου είχαν βάλει δυνατά το οξυγόνο, με αποτέλεσμα να πάθω ζημιά στους πνεύμονες. Θα κοιτάξω αν είναι ιατρικό λάθος. Στις εξετάσεις που έκανα μετά, τα πνευμόνια μου δείχνουν ότι έχουν καταστραφεί είτε από την πνευμονία, είτε από το πολύ οξυγόνο.  Θέλω έξι με οκτώ μήνες για να επανέλθουν τα πνευμόνια μου στο κανονικό τους», κατέληξε.

in.gr