Κούκλα με “χρυσαφένια” μαλλιά: Η κόρη του Νίκου Χατζηνικολάου μεγάλωσε και είναι ίδια η μητέρα της
1 year, 9 months ago
6

Η μικρή κόρη του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου κληρονόμησε όλη την ομορφιά της μητέρας της, Κρίστη Τσολακάκη και είναι μια πριγκίπισσα.

 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, που έχει αποφέρει τρία παιδιά εκτός του γιου του δημοσιογράφου από τον πρώτο γάμο με την Έλενα Κατρίτση και η κόρη τους είναι πραγματικά υπέροχη, ίδια η μητέρα της.

Η Εύα είναι η κόρη που ο δημοσιογράφος έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη, το μόνο κορίτσι της οικογένειας, που έχει 3 μεγαλύτερους αδερφούς.

Έτσι είναι σήμερα η κόρη τους

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έγινε πατέρας για πρώτη φορά πριν από 27 χρόνια όταν απέκτησε τον γιο του, Παναγιώτη, από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση. Ακολούθησαν ο Αλέξανδρος και ο Κωνσταντίνος από τον γάμο του με τη νυν σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη και βεβαίως ο υπέροχος «Βενιαμίν» της οικογένειάς, η Εύα.

«Νέος έρωτας! Εύα και Μόλυ», έγραψε στη λεζάντα των δύο φωτογραφιών που μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο δημοσιογράφος, όταν είχαν αποκτήσει τη Μόλυ, το νέο τους σκυλάκι. Η κόρη του έχει μεγαλώσει πολύ και τα ξανθά μαλλιά και το χαμόγελό της, θυμίζουν τη μητέρα της, Κρίστη Τσολακάκη.

 

 

 

 

 

 

 

enimerotiko.gr