Κουτσόπουλος – Μιχαλοπούλου: Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε… καταλάθος το φύλο του μωρού
1 year, 11 months ago
6

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα αποκτήσει σύντομα το πρώτο του παιδί, αφού η σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι έγκυος και διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δυο περίπου χρόνια και μένουν μαζί από τον περασμένο Νοέμβρη.

Την ευτυχία του κριτή του MasterChef μοιράζονται και οι αγαπημένοι του συνάδελφοι και φίλοι Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς. Μάλιστα, ο πρώτος αποκάλυψε ότι το φύλο του μωρού που περιμένει το ζευγάρι είναι αγοράκι.

«Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες πριν να το μάθουμε όλοι. Είναι αγοράκι από όσο ξέρουμε. Δεν το ξέρουμε για όνομα αν έχουν σκεφτεί, είναι ακόμα πολύ νωρίς», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Όσο για το αν παίρνει συμβουλές από τον chef που θα γίνει μπαμπάς, ο Πάνος Ιωαννίδης απάντησε με χιούμορ: «Αν είναι κάποιος να δώσει συμβουλές, αυτός είναι ο Σωτήρης, έχει το manual εδώ και πολλά χρόνια. Από τον Λεωνίδα περιμένω; Είναι όμορφα πράγματα τι να ζηλέψω; Ποιος δεν το θέλει; Θα είναι πολύ καλός μπαμπάς, αυτό πιστεύω. Δεν νομίζω να είναι αυστηρός, καθόλου ίσα ίσα. Δεν έχει συζητηθεί να γίνει κάποιος μας κουμπάρος. Γενικά νοιάζεται πολύ για τη σύντροφό του».