Κρατερός Κατσούλης: Ο εργασιακός εκφοβισμός στα 19 και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου
2 years, 4 months ago
6

Ο Κρατερός Κατσούλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, αναφέρθηκε στην εκπομπή που θα ήθελε να κάνει, στην πρόταση που δέχτηκε για το Survivor και στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός για τη θεατρική παράσταση που συμμετέχει «είμαστε στο Modus Vivendi, ένα χώρο έκφρασης, τέχνης και πολιτισμού. Έχω τη χαρά να συνεργάζομαι με εξαιρετικούς ανθρώπους. Στόχος μας είναι να προσφέρεται κάτι που θα μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα στην καθημερινότητά μας», είπε.

Για τον εργασιακό εκφοβισμό, ο Κρατερός Κατσούλης επεσήμανε «δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει δουλέψει πάνω από 12 μήνες στην ζωή του και να μην έχει κάποια παραδείγματα εργασιακού εκφοβισμού να διηγηθεί. Σημασία έχει να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε εκφοβισμό στο σύνολό του. Είναι θέμα παιδείας».

Το πρώτο περιστατικό εργασιακού εκφοβισμού στον Κρατερό Κατσούλη
Και συμπληρώνει «όταν βίωσα το πρώτο περιστατικό εργασιακού εκφοβισμού, ήμουν 19 χρονών και είχα σοκαριστεί. Μου είχαν πει “και χάρη σου κάνουμε που σε πληρώνουμε”. Η τέχνη είναι ο λόγος που οι άνθρωποι παραμένουμε άνθρωποι. Χωρίς αυτή θα επιστρέφαμε στην πρωτόγονη μορφή μας».

Για την εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει, ο Κρατερός Κατσούλης εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει ένα παιχνίδι ή ένα late night show, αποκλείοντας να βρεθεί ξανά στην πρωινή ζώνη.

Ο Κρατερός Κατσούλης δεν σκοπεύει να μείνει μόνος τους
Σχετικά με τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου, τόνισε «για τον χωρισμό μου, πιστεύω ότι θα ήταν πιο ανθρώπινο να υπάρχει απλά η πληροφορία ότι δύο ενήλικες άνθρωποι συμφώνησαν και τα βρήκαν για το καλό των παιδιών τους. Ποτέ δε λέω ποτέ για ένα δεύτερο γάμο. Αγαπώ τις σχέσεις και δεν σκοπεύω να μείνω για πάντα μόνος μου».

Όσον αφορά το θέμα με τον Άρη Σερβετάλη και τα σχόλια που δέχτηκε από τον κόσμο, ο Κρατερός Κατσούλης κατέληξε «είναι πολύ πιο δύσκολο να σκέφτεσαι από το να κρίνεις, αυτό το έγραψε ο Καρλ Γιουνγκ. Για αυτό, οι περισσότεροι άνθρωποι κρίνουν. Με θυμώνει οποιαδήποτε μορφή κατηγοριοποίησης των ανθρώπων. Δεν ζούμε στην εποχή της σκέψης, ζούμε στην εποχή της άποψης».

 

enimerotiko.gr