Κράτησε μόλις 3 χρόνια: Ο 1ος γάμος της Καγιά με κούκλο επιχειρηματία, οι διάσημοι κουμπάροι και το άδοξο τέλος
1 year, 9 months ago
6

Λίγοι γνωρίζουν ότι η Βίκυ Καγιά έχει υπάρξει άλλη μία φορά σε γάμο πρίν τον Ηλία Κρασσά, ο οποίος έληξε μαζί με τον έρωτά τους.

 

Ξανά στο προσκήνιο έχει έρθει η Βίκυ Καγιά, καθώς θα τη δούμε ξανά μέσα από το GNTM. Το γνωστό μοντέλο επιστρέφει στο ριάλιτι, αναλαμβάνοντας ξανά τον ρόλο στον οποίο την είχαμε συνηθίσει.

Μπορεί πλέον η Βίκυ Καγιά να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Ηλία Κρασσά, έχοντας δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, ωστόσο στο παρελθόν είχε υπάρξει πολύ ερωτευμένη με έναν άλλο άνδρα τον οποίο είχε παντρευτεί. Ο λόγος για τον Νίκο Κριθαριώτη.

Από το 2010 μέχρι το 2013 ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία, ωστόσο ο γάμος τους έληξε άδοξα.

Ο γάμος τους έγινε σε ένα σκηνικό που αλλιώς το είχε σχεδιάσει το ζευγάρι και αλλιώς εξελίχθηκε. Η Βίκυ και ο Νίκος παντρεύτηκαν στις 10 Οκτωβρίου στο εκκλησάκι του Aγίου Δημητρίου στο κτήμα της οικογένειας Τσάκου στο Λαγονήσι, μια ημέρα σημαδιακή, καθώς ο τυχερός αριθμός της Βίκυς Καγιά είναι το 10. Ωστόσο, η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε εκείνη τη φθινοπωρινή Κυριακή του Οκτωβρίου χάλασε τα πλάνα τους για μια μεγάλη δεξίωση σε εξωτερικό χώρο, ενώ θεωρήθηκε από κάποιους κακός οιωνός για την πορεία του γάμου.

 

Καγιά

Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους καλούς φίλους όπως ο Αντώνης και η Ελενα Λυμπέρη, ο Δημήτρης Κοντόπουλος και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο επιχειρηματίας Θεόφιλος Τζιώτης και ο Παναγιώτης Τσάκος. Στο άκουσμα της είδησης του γάμου όλοι περίμεναν πως το νέο μέλος της οικογένειας θα βρισκόταν προ των πυλών.

Ο λόγος του χωρισμού τους

Ωστόσο, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που έπνιγαν και τους δυο τους εκείνη την περίοδο δεν επέτρεψαν την πραγμάτωση αυτού που πάντα ονειρεύονταν. Ο χρόνος πέρασε, οι τριβές της καθημερινότητας εντείνονταν και οι δυσκολίες έρχονταν η μία μετά την άλλη.

 

Οι θάνατοι συγγενικών τους προσώπων -με πιο γνωστό αυτόν της Μαρίας Τσάκου, αδελφής του Νίκου Τσάκου, συζύγου της Σήλιας Κριθαριώτη, που συνέβη λίγες μόνο ημέρες μετά τον γάμο της Βίκυς Καγιά και του Νίκου- πύκνωσαν τα μαύρα σύννεφα πάνω από το σπίτι τους στο Ψυχικό, που αποτελούσε για πολύ καιρό το ησυχαστήριό τους.

Η Βίκυ Καγιά ανέφερε πως τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της ήταν απογοητευμένοι από την ερωτική τους ζωή!

«Το κομμάτι του έρωτα είναι πολύ σημαντικό για ένα ζευγάρι, ούτε ο Νίκος ήταν ευχαριστημένος μαζί μου, ούτε εγώ με εκείνον…», ανέφερε χαρακτηριστικά αφήνοντας προφανώς τον Νίκο Κριθαριώτη.

enimerotiko.gr