Κριστιάνο Ρονάλντο: Χαμός με την σύντροφο του – Την απειλεί η αδερφή της ότι θα την κάνει ρεζίλι Τι συμβαίνει;
1 year, 4 months ago
6

Ένα… οικογενειακό δράμα φαίνεται πως βιώνει η οικογένεια της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο, με την αδελφή της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, Πατρίσια, να απειλεί την αδερφή της πως θα διαρρεύσει ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες για εκείνη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, η Πατρίσια ισχυρίζεται πως η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ ντρέπεται για την «οικονομική κατάσταση» της αδερφής της.

  • Διαβάστε επίσης: Η σύντροφος του Ρονάλντο «αναστατώνει» το Κατάρ με το καυτό μαγιό της

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή Socialite του Telecinco, η Πατρίσια απείλησε ότι θα διαρρεύσει ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες για εκείνη, μετά τις τελευταίες της ενέργειές.

«Έχω ακούσει πολλές φήμες γι’ αυτό μέσα στην οικογένεια. Ντρέπεται για μένα και γελάει και χαίρεται με την τρέχουσα οικονομική μου κατάσταση» είπε.

Η Πατρίσια είπε ότι η αδελφή της είναι ένας «κακός άνθρωπος» πριν προσθέσει: «Δεν είμαι άτομο που του αρέσει να συγκρούεται ή να θυμώνει μαζί της. Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε για το τι συνέβη και να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση».

«Σε καμία περίπτωση δε ζήτησα ποτέ χρήματα από την Γιοργίνα, το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω βοήθεια για τα παιδιά μου» μοιράστηκε.

«Δεν θέλω χρήματα, απλώς της έδωσα τον αριθμό τηλεφώνου του σχολείου για να επικοινωνήσει μαζί τους ώστε να βοηθήσει τα παιδιά μου αγοράζοντας τα βιβλία για το μάθημα. Απλώς ζήτησα βοήθεια και ακόμα περιμένω» πρόσθεσε ακόμη η αδελφή της Γιοργίνα.

in.gr