Κύκλωμα μαστροπείας: Γνωστή πιανίστα-συνοδός εξαπατά εύπορους άνδρες
2 years, 1 month ago
6

Μια νέα καταγγελία για το κύκλωμα μαστροπείας που δρούσε στα νότια προάστια και αποκόμιζε κέρδη 12 εκατ. ευρώ το χρόνο φέρνει στο φως το protothema.gr

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα μαστροπείας στη χώρα. Ο τζίρος του σύμφωνα με ανώτερο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, είχε εκτιμηθεί στα 12 εκατ. ευρώ το χρόνο. Σε αυτό το κύκλωμα συμμετείχαν τουλάχιστον 45 γυναίκες. Πραγματοποιούσαν έως και 5 ραντεβού τη μέρα, με ελάχιστο κόστος αμοιβής 180 ευρώ την ώρα. Το 50% επί των κερδών πήγαιναν στον αρχηγό του κυκλώματος, έναν πρώην φωτογράφο, ενώ 20 ευρώ έπαιρνε ο οδηγός που μετέφερε τις κοπέλες.

Εκείνες εισέπρατταν 90 ευρώ για κάθε ώρα παροχής ερωτικών υπηρεσιών στους πελάτες. Η δράση τους αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο του 2019 μετά την καταγγελία μιας μαθήτριας της Γ΄ Λυκείου, η οποία είχε πει στους αστυνομικούς ότι παρασύρθηκε από τον φωτογράφο- αρχηγό του κυκλώματος. Την είχε εντάξει σε έναν “στρατό” από εκδιδόμενες γυναίκες, αλλοδαπές και Ελληνιδες, απαιτώντας από την ίδια να προσφέρει το κορμί της σε εύπορους πελάτες έναντι αδράς αμοιβής.

Μεταξύ των ενταγμένων στο κύκλωμα μαστροπείας κοριτσιών που εκδίδονταν και μέσω της ιστοσελίδας Athens Diva, υπήρξε και μια αρκετά γνωστή πιανίστα η οποία εμφανιστηκε στα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας με το ψευδώνυμο «Αφροδίτη».

Η εν λόγω γυναίκα, σύμφωνα με την καταγγελία συνεχίζει την δράση της σε έναν πιο κλειστό κύκλο. «Το χειρότερο όμως είναι ότι κινείται παραπλανητικά και εξαπατά πλήθος εύπορων ανδρών με είσπραξη μεγάλων ποσών. Πρόκειται για συστηματική απάτη» αναφέρει ο καταγγέλλων στο protothema.gr.

Ο ίδιος ισχυρίζεται στην καταγγελία του πως η πιανίστα-συνοδός δρα οργανωμένα, βάζοντας στο στόχαστρο οικογενειάρχες και προχωρά σε εκβιασμούς έναντι οικονομικού οφέλους . «Είναι παράδειγμα επικίνδυνης γυναίκας, που τα μελλοντικά της θύματα παραμένουν ανυποψίαστα πίσω από το αγγελικό της πρόσωπο» καταλήγει ο καταγγέλλων.