Kylie Jenner: Την κατηγορούν πως αδιαφορεί για τον πλανήτη, αφού έκανε χρήση του ιδιωτικού της τζετ για 17λεπτη διαδρομή
1 year, 8 months ago
6

Έξαλλοι είναι οι οικολόγοι fans της Kylie Jenner, ύστερα από την απόφασή της να χρησιμοποιήσει το ιδιωτικό της τζετ για μια διαδρομή μόλις 17 λεπτών. Όπως αποκάλυψε το τηλεοπτικό κανάλι “RADAR”, η νεότερη αδερφή της οικογένειας Kardashian διαφημίζει τον πλούτο της όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, ακόμα κι αν αυτό κάνει κακό στον πλανήτη.

Credit: Kylie Jenner/Instagram

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο λοιπόν, η Kylie Jenner δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία αυτή και ο αγαπημένος της Travis Scott αγκαλιάζονταν μπροστά από δύο αεροπλάνα. Η λεζάντα έγραφε:

«Θέλεις να πάρουμε το δικό μου ή το δικό σου;»

Όπως ήταν φυσικό, αυτή η φράση φαίνεται πως εξόργισε τους… πράσινους φίλους της. Ο λογαριασμός @CelebsJets μοιράστηκε, για του λόγου το αληθές, τη διαδρομή τής celebrity σταρ, η οποία ταξίδεψε από το Camarillo της California στο Van Nuys, μια απόσταση που διανύεται μέσα σε 45 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Εκτός πραγματικότητας, εγκληματίας του κλίματος και πολλά άλλα ήταν τα σχόλια που γράφτηκαν για αυτήν της την απόφαση. Ελπίζουμε πως η ίδια θα το σκεφτεί και προκειμένου να κάνει καλό στον πλανήτη, την επόμενη φορά, θα βάλει σε δεύτερη μοίρα την άνεσή της. Φυσικά οι φωτογραφίες μπροστά από δύο ιδιωτικά τζετ είναι πολύ πιο εντυπωσιακές από τις φωτογραφίες μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αλλά ίσως καλύτερα να γίνονται μόνο για τις ανάγκες φωτογραφικών ενσταντανέ ή όταν φυσικά υπάρχει προγραμματισμένο ταξίδι, που η χρήση αεροπλάνου είναι βολικότερη.