Λαμπερές κυρίες της τέχνης σε φουλ γιορτινό «mood»!
3 years, 4 months ago
6

H «Espresso» τρύπωσε στην άκρως εορταστική φωτογράφιση τους

Όταν η Εβελίνα Παπούλια έγινε… χιονάνθρωπος, η Βίκυ Κάβουρα «μεταμορφώθηκε» σε χριστουγεννιάτικο δέντρο, η Μαρία Κωνσταντάκη φόρεσε τη στολή του Αϊ-Βασίλη και η Μαρίλια Μητρούση έγινε… ένα με τα λαμπάκια.

Η «Espresso» εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα backstage της φωτογράφισης των τεσσάρων λαμπερών κυριών της υποκριτικής τέχνης για το νέο (άκρως εορταστικό!) τεύχος του free press περιοδικού «WS».

Τα πρωτότυπα concepts επιμελήθηκαν η Μαριάμ Νίκου και η Μαρία Κορινθίου, οι οποίες έχουν ενώσει εδώ και λίγο καιρό τις δημιουργικές δυνάμεις τους υπό τη σκέπη της εταιρίας παραγωγής Αikor Productions, πραγματοποιώντας φαντασμαγορικά φωτογραφικά πρότζεκτ.

Έτσι και τώρα, που τα Χριστούγεννα όπου ‘ναι φτάνουν μέσα στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας που διανύουμε, οι δύο συνεργάτιδες επιστράτευσαν την Εβελίνα, τη Βίκυ, τη Μαρία και τη Μαρίλια με σκοπό να «ζωντανέψουν» παραμυθένιες εικόνες μέσα από τις φωτογραφίσεις τους. Και τα κατάφεραν, σκορπίζοντας λίγη χρυσόσκονη πάνω από την έρημη -εξαιτίας του lockdown– πόλη της Αθήνας.