Λάκης Γαβαλάς: «Χέστηκ@ για τη Μύκονο, μόνο με αραβικά τριτοκοσμικά μπορείς να συνεννοηθείς» «Μύκονο δεν πάω πια, παρά μόνο αν υπάρξουν διεθνή καλέσματα…»
24 days ago
6

Για το λόγο που… απαρνήθηκε την άλλοτε αγαπημένη του Μύκονο για την Πάρο μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Λάκης Γαβαλάς στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Συγκεκριμένα, ο εκκεντρικός επιχειρηματίας δήλωσε ότι δε θέλει να πηγαίνει πλέον στο νησί των Ανέμων, αφού «για να συνεννοηθείς πρέπει να μιλάς αραβικά τριτοκοσμικά».

  • Διαβάστε επίσης: Χαμός με τον Λάκη Γαβαλά: «Άντε ρε παλιόγερε, σου έχουν φύγει τα λίφτινγκ»

«Μύκονο δεν πάω πια, παρά μόνο αν υπάρξουν διεθνή καλέσματα, όπως ήταν αυτό των Loewe και Armani. Για ένα πράγμα, όμως, παραπονιέμαι: για το ότι δεν έχω μάθει να μιλάω αραβικά τριτοκοσμικά επειδή μόνο με τέτοια μπορείς να συνεννοηθείς πλέον στη Μύκονο» εξομολογείται, μεταξύ άλλων, στη δημοσιογράφο.

Για τη βίλα του στη Μύκονο, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρει: «Το σπίτι το χαίρεται Αιγύπτιος. Κανείς δεν του είπε ότι η πυραμίδα δεν είναι της μόδας, αλλά ο κύβος, γιατί μόνο σε έναν κύβο πάνω μπορώ να χορεύω 20 ώρες την ημέρα. Χ@στηκα για το σπίτι στη Μύκονο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Χαλαρώνει στην Πάρο

Ο Λάκης Γαβαλάς χαλαρώνει αυτήν την περίοδο στην Πάρο και γεμίζει μπαταρίες για έναν δυναμικό χειμώνα.

«Εδώ, όμως, στην Πάρο που βρίσκομαι, στον Αμπελά, συγκεκριμένα περνάω τέλεια στο εστιατόριο (αναφορά ονόματος εστιατορίου) με την υπέροχη κουζίνα, τη φανταστική παραλία, όπου στις 31 Ιουλίου έχουμε τον βασιλιά του κλαρίνου, τον Βασιλόπουλο».

Ο Λάκης Γαβαλάς γίνεται φέτος 70 ετών και θα το γλεντήσει με ένα σούπερ πάρτι.

«Στις 6 Αυγούστου έχω τα γενέθλιά μου. Γίνομαι 70 ετών και το πάρτι έχει θέμα τα ‘70s, με dj και ορχήστρες, live και διάφορες εκπλήξεις» σημειώνει.

in.gr