Λάκης Γαβαλάς – «Διαστροφή το να εμπορεύεσαι τις ερωτικές στιγμές σου»
1 month, 7 days ago
6

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Το πρώην πια μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» έγινε γνωστό ότι διέρρευσε προσωπικές στιγμές με την πρώην σύντροφο του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου εν αγνοία της ενώ παράλληλα έγιναν και άλλες καταγγελίες για αποτρόπαιες πράξεις του.

Τα πρόσωπα της σόουμπιζ από την πρώτη στιγμή αντέδρασαν και εξέφρασαν την οργή τους. Ανάμεσα σε αυτά και ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο γνωστός σχεδιαστής, έδωσε το «παρών» το βράδυ της Πέμπτης (16/12) σε εκδήλωση για την αποκατάσταση της Ιωάννας Παλιοσπύρου και μιλώντας στις κάμερες αναφέρθηκε στην υπόθεση και έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν.

«Οι ερωτικές στιγμές είναι υπέροχες. Το να τις μοιράζεσαι και να τις εμπορεύεσαι με οποιονδήποτε τρόπο είναι μία πολλαπλή διαστροφή που δεν μπορώ να την καταλάβω. Είχα γνωρίσει το Στάθη Παναγιωτόπουλο 1-2 φορές, κατάλαβα ότι εμπορεύεται το σεξ που κάνει. Δεν ξέρω αν τα χρήματα αν πάρθηκαν θα είναι αρκετά για να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους άνεργοι, ασυναίσθητοι και ελεεινοί», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα