Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή ήμουν στην πτέρυγα υψηλού κινδύνου, μπήκα σαν Λάκης και έφυγα σαν κύριος Γαβαλάς»
2 years, 4 months ago
6

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” για την καριέρα του στο χώρο της μόδας και τη φυλακή, ενώ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

 

Για τη συνεργασία του με τη Ραφαέλα Καρά στη Ρώμη, ο σχεδιαστής υπογράμμισε «η Ραφαέλα Καρά, σκύλα. Ήθελε να της πω αν είναι ωραία αυτά που φοράει. Με επέλεξαν στο μπαλέτο της και με πήραν στη Ρώμη. Μετά από λίγο καιρό, πήρα προαγωγή και ήμουν πολύ κοντά στη Ραφαέλα Καρά. Έλεγα τη γνώμη μου για τα φορέματα που φορούσε, τις περισσότερες φορές ήταν ντυμένη κιτς βέβαια, για τα δικά μου στάνταρ».

Τα αξέχαστα πάρτι του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο

Σχετικά με τα επικά «πάρτι» που διοργάνωνε στη Μύκονο, ο Λάκης Γαβαλάς επεσήμανε «2 από τις 365 μέρες του χρόνου τις αφιέρωνα στα πάρτι στη Μύκονο. Ήταν η προτροπή για να γνωρίσουν οι ξένοι καλεσμένοι μου τις Κυκλάδες. Το πάρτι που ήταν του Αγ. Πνεύματος ήταν πιο πολύ για τους Έλληνες παρά για τους ξένους. Ήταν όλα δωρεάν, έφερνα μουσική από την Αθήνα, έπαιζαν οι καλύτεροι DJs».

Όσον αφορά την κοπέλα που είχε ερωτευτεί, ο επιχειρηματίας σημείωσε «ως νέος ερωτεύτηκα μία κοπέλα. Ήταν της δουλειάς, ήταν από τα καλύτερα μοντέλα. Επειδή είχε μία δυσμορφία στη γυναικολογική της φύση, έκανε μία κούρα για τη διορθώσει. Της την έδωσαν να την κάνει, όμως τελικά αυτό της δημιούργησε μία ανωμαλία και ούσα έγκυος, το παιδί θα έβγαινε με δυσπλασία. Δυστυχώς, έπρεπε να το αφαιρέσει, πριν ολοκληρωθεί σαν ον. Ήταν 5,5 μηνών».

 

Για την φυλακή, ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε «μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και έφυγα σαν κύριος Γαβαλάς. Η φυλακή είναι ένα κεφάλαιο που μου θύμισε πολλές φορές την στέρηση διάφορων πραγμάτων μέσα στην ημέρα. Με έβαλαν στην πτέρυγα υψηλού κινδύνου, που σημαίνει ότι επειδή είσαι γνωστός, μπορεί να προκαλέσεις τον άλλον και να σου επιτεθεί. Ο εγκλεισμός δημιουργεί διάφορα πράγματα, όπως στο GNTM. Κλείνουν τα παιδιά μέσα και φρικάρουν».

Το περιστατικό που είχε στη φυλακή ο Λάκης Γαβαλάς με έναν Αλβανό

Τέλος, για το περιστατικό που του συνέβη μέσα στη φυλακή, κατέληξε «δεν κάνω φυλετικές διακρίσεις, αλλά μέσα στη φυλακή υπήρξε ένας Αλβανός, ο οποίος έλεγε μία λέξη συνέχεια. Όταν έμαθα τι σημαίνει αυτό, του είπα ότι υπάρχει και το άλλο φύλο, το γυναικείο και πως πρέπει να το σέβεται ειδικά τώρα που του λείπει. Την επόμενη μέρα μου είπε μπροστά σε όλους: “Κύριε Γαβαλά, ζητώ χίλια συγγνώμη”».

 

enimerotiko.gr