Λάουρα Νάργες: «Αυτή την δίαιτα την ακολουθώ στη ζωή μου»
3 months, 11 days ago
6

Καλεσμένη στο πλατό του «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Λάουρα Νάργες. Η ίδια μίλησε, μεταξύ άλλων, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για την μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και περιέγραψε τον τρόπο που έχασε 18 κιλά μέσα σε 7 μήνες.

«Έχασα 18 κιλά σε 7 μήνες, αλλά με πολλή δουλειά, με πολλή επιμονή. Προέκυψε κάπως κατά λάθος. Εγώ από μικρή είχα πάντα στο μυαλό μου το θέμα του τέλειου σώματος, το αδυνάτισμα, τα κιλά μου. Επειδή είμαι παιδί των 90s με επηρέαζαν πολύ τα super models, ειδικά τότε που τα σώματά τους ήταν κρεμάστρα.

Πέρασα πολλά στάδια, ειδικά στην εφηβεία ήταν λίγο πιο σκοτεινά. Δεν νιώθω πως έχω ολοκληρώσει με αυτό το θέμα, δεν το έχω κλείσει γιατί δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει», είπε αρχικά.

«Τα περισσότερα κιλά τα έχασα μέσα σε 1,5 μήνα. Ήταν 13 κιλά, αλλά αυτό έγινε επειδή έκανα μια αποτοξίνωση εντέρου. Ήταν ξεκάθαρα για λόγους υγείας. Είχα πάει σε έναν γιατρό στην Γερμανία, εκεί μου βρήκε ένα σκίσιμο στο έντερο, μου είχε πει ότι αύριο μεθαύριο θα αναρωτιόμουν γιατί έχω καρκίνο. Εκεί αγχώθηκα. Μου έδωσε μια συγκεκριμένη δίαιτα την οποία συμπλήρωσε μια αγωγή ομοιοπαθητική. Αυτή την δίαιτα, όποτε δεν νιώθω καλά, την κάνω. Στην ουσία κόβεις τα πάντα. Το πρώτο πράγμα που κόβεις είναι η ζάχαρη, μετά όλα τα γαλακτοκομικά, ψωμί, σιτάρι. Μπορείς να αντικαταστήσεις με προϊόντα σικάλεως. Το ίδιο και για τα μακαρόνια.

Είναι μια δίαιτα σκληρή. Ούτε καφές, αλκοόλ επιτρέπονται. Και ο καφές κάνει ζημιά. Όλη αυτή η δίαιτα γίνεται για να γίνει μια αποτοξίνωση στο έντερό σου και να λειτουργήσει κανονικά ο οργανισμός. Αυτή την δίαιτα την ακολουθώ στη ζωή μου, δεν λέω θα φάω και την σοκολάτα μου, αλλά εντάξει», εξομολογήθηκε η Λάουρα Νάργες.

in.gr