Λάουρα Ντε Νίγκρις για Σπυρόπουλο: «Ο Κώστας είναι πολύ ωραίος άνδρας. Πέφτουν στα πόδια του οι γυναίκες»
3 years, 1 month ago
6

Λάουρα Ντε Νίγκρις: Η Λάουρα προχώρησε σε μία ανάρτηση για να στηρίξει τη Χριστίνα Πολίτη και τον Κώστα Σπυρόπουλο. Αυτό έγινε μετά από μία σειρά από καταγγελίες που έγιναν εναντίον του Κώστα.

 

Αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια στην οποία τόνιζε πως δεν πρέπει να “χτυπάμε” την Χριστίνα Πολίτη και πως εκείνος δε θα σταθεί απέναντι αλλά στο πλάι της καλής του φίλης. Την ίδια άποψη φαίνεται να υιοθετεί και η Λάουρα Ντε Νίγκρις που δε διστάζει μάλιστα να αμφισβητήσει και τις καταγγελίες αυτές αφήνοντας αιχμές πως όλο αυτά είναι συκοφαντίες γιατί ο ηθοποιός δεν υπέκυψε στο φλερτ τους.

Λάουρα Ντε Νίγκρις: Όσα ανέφερε στην ανάρτησή της

«Τι φταίει η Χριστίνα για κάτι που δεν έκανε εκείνη και που ούτε αποδείχθηκε ακόμα πως έγινε πράγματι; Εμείς αγαπάμε τη Χριστινα και ξέρουμε τι καλή φίλη, καλή μάνα, καλή σύζυγος είναι. Κοσμικιά τη βγάλανε λες και είναι κακό πράγμα να είσαι κοσμικιά. Ξεχνάνε πως είναι κοσμικογράφος, πως τρέχει μόνη της μια εφημερίδα Online, κάνει p.r, δουλεύει ασταμάτητα ενώ δεν έχει καμία μα καμία ανάγκη», ανέφερε αρχικά η Λάουρα Ντε Νίγκρις στην ανάρτησή της.

 

«Χρυσό κορίτσι είναι και είναι με κάποιον που της φέρεται πάρα πού ωραία και στο παιδί της φέρεται σαν να είναι πατέρας του. Πού να ήξερε τι έκανε η Χριστίνα στο παρελθόν στους συνεργάτες; Αν όντως το χει κάνει. Και να σου πω; Όλη αυτή η ιστορία μου φαίνεται πολύ περίεργη. Ο Κώστας είναι πολύ ωραίος άνδρας. Πέφτουν στα πόδια του οι γυναίκες. Γιατί να παρενοχλήσει συνεργάτισσες:

 

Έχω δουλέψει στο θέατρο μαζί του και ήταν πάντα πολύ κύριος μαζί τους με όλους και όλες. Μήπως σκυλιάσανε αυτές που πήγανε μαζί του περιμένοντας κάτι περισσότερο από One night stand; Μήπως In any case, άσχετα με το τι έγινε τότε, αυτό που αυτές οι κοπέλες κάνουν στο αγοράκι της Χριστίνας αυτή τη στιγμή είναι πολύ χειρότερο από αυτό που μπορεί να τους είχε κάνει ο Κώστας τότε; Ας πήγαιναν στον εισαγγελέα δεν ήταν ανάγκη να το κάνουν ποστ στο instagram», δήλωσε στη συνέχεια, η Λάουρα Ντε Νίγκρις.

Λ. Ντε Νίγκρις: Ολόκληρη η ανάρτησή της

enimerotiko.gr