Leonardo DiCaprio-Camila Morrone: Τίτλοι τέλους μετά από 4 χρόνια σχέσης
1 year, 6 months ago
6

Κι ενώ ο Brad Pitt φέρεται να αποσύρεται από το Club των εργένηδων, ένας άλλος εξίσου δημοφιλής και hot μπαίνει! Ο Leonardo DiCaprio είναι πλέον single, ύστερα από 4 χρόνια σχέσης με την κατά 22 χρόνια νεότερή του Camila Morrone.

Την είδηση μετέδωσε το περιοδικό People, ενώ κανείς από τους δυο δεν έσπευσε να τη διαψεύσει. Μάλλον να την ενισχύσουν κατάφεραν, αφού για πρώτη φορά είδαμε τον ηθοποιό και το μοντέλο να κάνουν χωριστές διακοπές: ο ένας σε ένα γιοτ στην Ευρώπη παρέα με τους Οσκαρικούς του φίλους και η άλλη στο St. Tropez με τη μητέρα της. Αλλά ποιος ήταν ο λόγος που τους έκανε να τερματίσουν μια μακροχρόνια σχέση;

Φήμες περί απιστίας, δεν υπάρχουν! Τουλάχιστον προς το παρόν… Αυτό ωστόσο, που φαίνεται να ενόχλησε και τους δύο ήταν το ηλικιακό χάσμα. Ναι, τώρα κατάλαβαν ότι η διαφορά ηλικίας παίζει και αυτήν το ρόλο της, αφού χρόνια πριν το 25χρονο μοντέλο δήλωνε:

«Υπάρχουν τόσες πολλές σχέσεις στο Hollywood και στην ιστορία του κόσμου, όπου οι άνθρωποι είχαν τεράστια ηλικιακά χάσματα. Απλά πιστεύω ότι πρέπει να βγαίνεις με όποιον θέλεις να βγαίνεις».

Και κανείς δεν θα διαφωνήσει μαζί της, αφού άπειρα είναι τα παραδείγματα όπου ένας έρωτας με διαφορά ηλικίας όχι απλά λειτούργησε, αλλά έμεινε στην ιστορία. Όχι όμως του Leonardo και της Camila, οι οποίοι έπειτα από 4 χρόνια σχέσης παίρνουν χωριστούς δρόμους.

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι είναι η συνήθεια του Leonardo να χωρίζει με τις γυναίκες της ζωής του μόλις αυτές συμπληρώσουν το 25ο έτος τους. Mάλιστα, στη φωτογραφία της Camila στο instagram για τα γενέθλιά της όλοι έσπευσαν να επισημάνουν ότι πλησιάζει η ώρα του χωρισμού.

Ο έρωτάς τους ξεκίνησε το 2018 στο Aspen και επισημοποιήθηκε στα Oscar του 2020. Κι όσο κι αν μας θλίβει το γεγονός, με μεγάλη μας ευτυχία θα ανακοινώσουμε πως… ο Leonardo DiCaprio είναι πλέον ελεύθερος!