Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Δεν είμαι πολύ καλά οικονομικά, η μητέρα μου με βοήθησε, κάνω 3 δουλειές»
2 years, 5 months ago
6

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ήταν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης το πρωί της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου.

 

Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε για το γεγονός ότι αυτή την περίοδο δεν δουλεύει στο θέατρο, ενώ αποκάλυψε ότι κάνει τρεις διαφορετικές δουλειές για τα βγάλει τα «προς το ζην».

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Kάνω τρεις δουλειές για να βγάλω τα προς το ζην»

«Δεν βρίσκομαι στο θέατρο αυτή τη στιγμή. Έτσι κι εγώ, όπως και άλλοι άνθρωποι αναγκάστηκαν λόγω συνθηκών να αλλάξουν για λίγο τη ρώτα τους για κάποιο διάστημα ελπίζω να προσπαθήσουν να βγάλουν τα προς το ζην. Εργάζομαι σε άλλο κομμάτι, σε δύο τρεις δουλειές. Δεν θα ήθελα να αναφέρω. Δεν ήθελα να γίνει, αλλά επειδή η δουλειά δεν είναι ντροπή και δεν είμαστε μόνο οι ηθοποιοί που βρεθήκαμε σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, είναι πολλοί άνθρωποι, πρέπει να προσαρμοστούμε και έπρεπε να προσαρμοστώ κι εγώ, γιατί έχω οικογένεια. Δεν είναι εύκολο στη δική μου κατάσταση, που είμαι αναγνωρίσιμος, να με δεχτούν με ανοιχτές αγκάλες.

Δεν μπορώ να ζητήσω εγώ από τους ανθρώπους να με πάρουν σε μία παράσταση. Μετά από όλη αυτή την κατάσταση με το #metoo, ερχόμενος και εδώ πέρα και λέγοντας κάποια πράγματα χωρίς να πω ονόματα. Υπήρξαν αντιδράσεις γιατί ήξερα πολλά πράγματα που είχα πει κι εδώ, είχα βιώσει καταστάσεις και όταν δεν μιλάω με ονόματα και λέω, σκέφτονται ότι “γιατί να τον έχουμε; Δεν θέλουμε προβλήματα, άσε μη γίνει τίποτα και το πει”», δήλωσε αρχικά ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

 

enimerotiko.gr