Λιάγκας σε Σεργουλόπουλο: «Όσοι δεν παίξαμε με Barbie, γίναμε κακοί πατεράδες;»
1 year, 2 months ago
6

Οι δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου σχετικά με τον διαχωρισμό που υπάρχει στα καταστήματα παιχνιδιών, ανάμεσα σε παιχνίδια για αγόρια και κορίτσια, δεν έμειναν ασχολίαστες από τον Γιώργο Λιάγκα.

Συγκεκριμένα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Μαμά-δες», είπε: «Στα καταστήματα παιχνιδιών χωρίζονται σε αγορίστικα και κοριτσίστικα. Ένα παιδί μπορεί να θέλει ένα από τα δύο παιχνίδια χωρίς αυτό να το επηρεάσει στην συμπεριφορά του και στην ταυτότητα φύλου του. Σκέφτηκα “τι κρίμα ένα αγοράκι να μην πάρει μια κούκλα στα χέρια του ή ένα καρότσι να το σπρώξει”. Του αποκλείεις στο μέλλον να γίνει ένας καλός μπαμπάς. Έχουμε βάλει ότι το αγοράκι θα μεγαλώσει χωρίς να καταλάβει ότι μπορεί να γίνει ένας καλός μπαμπάς, ότι θα βοηθήσει τη γυναίκα του την οικογένειά του, να αλλάξει ένα μωρό».

Ο Γιώργος Λιάγκας ακούγοντας λοιπόν αυτές τις δηλώσεις, σχολίασε: «Το να είναι μία Barbie και ένα αυτοκινητάκι δίπλα-δίπλα δεν είναι κακό. Θα χαθούν φαντάζομαι και οι υπάλληλοι και τα παιδιά. Δεν νομίζω ότι εάν πάει ένα αγοράκι στον διάδρομο της Barbie θα του πουν “σήκω, φύγε. Έξω από εδώ”. Εγώ που δεν έτυχε να σπρώξω ένα καρότσι όταν ήμουν μικρός, έσπρωξα κατευθείαν ένα καρότσι ως πατέρας, έγινα κακός πατέρας; Είμαστε κάποιοι οι οποίοι δεν έτυχε να παίξουμε με Barbie, όχι ότι ήταν κακό να παίξουμε με Barbie αλλά δεν έτυχε, γίναμε κακοί πατεράδες;» και συμπλήρωσε λέγοντας ο παρουσιαστής: «Το λέω για έναν πατέρα με τον οποίο έχουμε συναντηθεί μια-δυο φορές, ένας εξαιρετικός πατέρας ο Φώτης Σεργουλόπουλος με μεγάλη τρυφερότητα, αλλά τι σημαίνει, όσοι δεν παίξαμε με Barbie, δεν θα γίνουμε καλοί πατεράδες;».