Λίαμ Άιρλαντ: «Από την ηλικία των 10 μέχρι τα 13, δεχόμουν σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή μου»
1 year, 10 months ago
6

Ο πρωταγωνιστής της «Γης της Ελιάς» αποκάλυψε τη δυσάρεστη εμπειρία που έζησε με τον προπονητή του, την περίοδο που ασχολούνταν με το μπάσκετ – Δείτε το βίντεο

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο πρωταγωνιστής της σειράς «Η Γη της Ελιάς», Λίαμ Άιρλαντ.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αποκάλυψε ότι σε νεαρή ηλικία δεχόταν σεξουαλική κακοποίηση από τον τότε προπονητή του.

«Πριν ασχοληθώ με την υποκριτική, αγαπούσα πολύ και το μπάσκετ κι έπαιζα για τουλάχιστον 10 χρόνια. Αυτό που με έκανε να σταματήσω είναι ότι ένωσα το μπάσκετ με έναν άνθρωπο που μου έκανε κακό στη ζωή μου. Δεν το μετανιώνω όμως, γιατί μου έδωσε το θέατρο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Από την ηλικία των 10 με 13 πέρασα σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή μου. Δέχτηκα αυτό το πράγμα, μπήκε φυλακή κι είναι εκεί που έπρεπε να είναι. Εγώ δεν είχα πατέρα κι έψαχνα την πατρική φιγούρα, όπου μπορούσα. Όταν πήγα σε αυτή την ομάδα, τον αγάπησα σαν να είναι ο πατέρας μου, ό,τι κι αν μου έλεγε, το έκανα γιατί τον εμπιστευόμουν. Ήταν πολλά παιδιά έτσι μαζί του», συμπλήρωσε.
Όπως είπε, αρχικά κανείς δεν είχε καταλάβει ότι συμβαίνει κάτι περίεργο. Άργησαν πολύ να το αντιληφθούν. Ακόμα κι όταν τον έπιασαν, τα παιδιά που προπονούσε θεώρησαν ότι πρόκειται για παρεξήγηση.

«Δεν είχαμε καταλάβει τι πήγαινε λάθος. Όταν τον πιάσανε, λέγαμε “γιατί κάνουν τόσο κακό σε έναν άνθρωπο τόσο καλό;”. Ήμασταν τόσο διεστραμμένοι. Ευχαριστώ τον εαυτό μου. Γιατί τουλάχιστον πριν τον πιάσουν, εγώ είχα σταματήσει», εξήγησε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή. «Είχα συνειδητοποιήσει ότι μου αρέσουν μόνο τα κορίτσια. Έρχονταν κάποιοι συμμαθητές μου και με ρωτούσαν “κι εσένα σε βίαζε;”», είπε κλείνοντας.