Light: Η προκλητική δήλωση μετά το ξύλο στα Mad VMA – «Έχουμε μάθει όταν μας επιτίθενται να…»
1 year, 9 months ago
6

Light και SNIK ήταν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές στα φετινά Mad Video Music Awards.

Οι δύο τράπερς πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να διακοπεί το σόου για αρκετά λεπτά και οι εικόνες από τον πρωτοφανή καβγά να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

  • Διαβάστε επίσης: Πλακώθηκαν στο ξύλο οι τράπερς Light και Snik – Δείτε βίντεο από τη συμπλοκή στα Μad VMA

Λίγη ώρα μετά τη συμπλοκή, ο Light μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να δώσει μια απάντηση για τα όσα συνέβησαν.

Ζήτησε «συγγνώμη» και μάλιστα αποκάλυψε πως είχε προειδοποιήσει τους διοργανωτές να μην κάθονται κοντά.

«Ένα «συγνώμη» στις οικογένειες, στους μπαμπάδες, στις μαμάδες, στα παιδάκια. Έχουμε μάθει όταν μας επιτίθενται να απαντάμε, δεν είμαστε θύματα, ούτε π@τ&%ες. Την αγάπη σε όλους και του χρόνου καλύτερα…», είπε στο story του.

Παράλληλα σημείωσε: «Μία φορά και μόνο μία για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους και να ξέρετε τι έγινε. Ο καβγάς δεν ξεκίνησε από εμένα, εγώ καθόμουν στην καρέκλα μου με την κοπέλα μου δίπλα όταν μου την έπεσαν. Αυτό είναι το πρώτο βίντεο που φαίνεται να με χτυπάνε κάτι «βουνά» και είναι αυτό που προηγήθηκε.

Μετά μας χώρισαν, πήγα στο backstage για λίγο – επέστρεψα πάνω στα καθίσματα και έκανα ό,τι έκανα. Αυτό είναι το δεύτερο βίντεο. Δεν κατηγορώ κανέναν από τους εμπλεκόμενους για ό,τι έγινε. Ήταν γνωστό πως υπάρχει κόντρα ανάμεσά μας και είχα ενημερώσει πολλές φορές τη διοργάνωση πως άμα μας φέρει σε επαφή στον ίδιο χώρο θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Οι άνθρωποι του @mad_tv επέλεξαν να μας βάλουν όσο πιο κοντά τον ένα στον άλλο γινόταν. Ελπίζοντας πως θα υπήρχε κάποιο ελαφρύ καυγαδάκι που θα ανέβαζε τα νούμερα και θα βοηθούσε σε αυτόν τον πόλεμο των mainstream media απέναντι στο κύμα της μουσικής μας»,

Δείτε τα stories του παρακάτω

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:19

Το στιγμιότυπο από τη συνομιλία που είχε με άνθρωπο της διοργάνωσης