Λίζα Δουκακάρου: Πώς βίωσε τη στιγμή που έπεσε «μαύρο» στο Mega;
6 months, 28 days ago
6

Καλεσμένη χθες βράδυ στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Λίζα Δουκακάρου.

Η δημοσιογράφος που εργάστηκε στο Mega για 20 περίπου χρόνια μίλησε για το τέλος του καναλιού και τον τρόπο με τον οποίο η ίδια βίωσε το «μαύρο» που έπεσε τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου στο κανάλι.

«Το Mega ήταν μια οικογένεια. Οι περισσότεροι ήταν πολλά χρόνια εκεί. Δεν ήταν μια επιχείρηση που συνήθιζε να αλλάζει συνεργάτες σε τακτά χρονικά διαστήματα. Οι περισσότεροι από εμάς μπήκαμε μικρά παιδιά εκεί μέσα, βγήκαμε μεγάλοι, άλλοι γνωρίστηκαν, έκαναν οικογένειες, είδαμε τα παιδιά συναδέλφων να μεγαλώνουν, δεθήκαμε. Το άλλο κομμάτι ήταν ο τρόπος που λειτουργούσε. Είχε μια άψογη λειτουργία. Η διοικητική του δομή και ο τρόπος λειτουργίας του ήταν παράδειγμα για τα υπόλοιπα κανάλια. Όλο αυτό μας άφησε έκπληκτους, μετά από αυτό ακολούθησε η οργή, η αγανάκτηση και πολλά άλλα συναισθήματα. Όταν έπεσε το μαύρο δεν ήμουν στην Ελλάδα και είχαμε και τη διαφορά ώρας. Είχα ξυπνήσει πάρα πολύ νωρίς. Δε μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ. Ξύπνησα για να δω εκείνη τη στιγμή. Δε το πίστευα. Όλο αυτό έρχεται σε αντίθεση με το τι πίστευα σαν άτομο γιατί από τη πρώτη στιγμή πίστευα ότι θα κλείσει. Δεν ανήκα στους αισιόδοξους από τους συναδέλφους μου. Πολλές φορές τους στεναχώρησα. Αλλά σε ανθρώπους από τη δουλειά που ήταν πολύ κοντά μου τους είχα πει ότι πιστεύω πως θα κλείσει. Παρ’όλα αυτά το βράδυ που έπεσε το μαύρο δε μπορούσα να κοιμηθώ και περίμενα να δω πως θα γίνει αυτό το πράγμα, δε το πίστευα. Την τελευταία μου παρουσίαση στο Mega ήταν η ανακοίνωση των εργαζομένων», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τι είπε για τον τρόπο με τον οποίο οι εργαζόμενοι του καναλιού βίωσαν από τη πρώτη στιγμή την πτώση του ιστορικού αυτού καναλιού