Λόπεζ: Δεν αντέχει άλλο την ακαταστασία και το κάπνισμα του Μπεν Άφλεκ – Φήμες για διαζύγιο
1 year, 5 months ago
6

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ηθoποιός έφυγε προσωρινά από το σπίτι τους.

Τα πάνω – κάτω έρχονται στον γάμο του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ.  Αν και φαινόταν ότι η παραμυθένια τους σχέση θα είχε ένα ευτυχισμένο τέλος, νέα δημοσιεύματα έρχονται για να σημειώσουν ότι το ζευγάρι είναι στα πρόθυρα ενός νέου χωρισμού.

Σχεδόν ένα μήνα μετά τον γάμο τους στη Τζόρτζια, άρχισαν οι εικασίες για έναν πιθανό χωρισμό, αφού όπως τονίζουν ξένα άρθρα, το ζευγάρι δεν μένει πλέον μαζί. Η τραγουδίστρια ήθελε να ικανοποιεί τον σύζυγό της, με κάθε τρόπο, αδιαφορώντας για όσα την ενοχλούσαν μέσα στο σπίτι. Ωστόσο όπως φαίνεται, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα προγραμμάτιζε η Λόπεζ.

 

 

Τί ενοχλεί την τραγουδίστρια;

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν άντεξε το κάπνισμα και την ακαταστασία του Άφλεκ. Πηγές της ισπανικής εφημερίδας Marca, τονίζουν ότι ο Άφλεκ καπνίζει το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, τη στιγμή που η Λατίνα τραγουδίστρια απεχθάνεται το κάπνισμα. Επιπλέον, ο ίδιος άφηνε τα πράγματά του σκορπισμένα σε ολόκληρο το σπίτι, ενώ δεν μάζευε ούτε το πιάτο του.

 

 

Όλα αυτά αποτελούσαν αφορμές για έντονους καβγάδες, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να εγκαταλείψει το κοινό τους σπίτι.

Για την ώρα και με τα πνεύματα να έχουν ηρεμήσει, η τραγουδίστρια είναι διατεθειμένη να συγχωρήσει τον σύζυγό της, αν αλλάξει τις «κακές συνήθειες», να καπνίζει δηλαδή λιγότερο και να αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του κοινού τους σπίτιου.

Από την πλευρά του, ο Άφλεκ είναι πρόθυμος να αλλάξει εντελώς τη συμπεριφορά του και να επιστρέψει, για να ζήσει τον έρωτά του με τη γυναίκα και τα παιδιά του.