Λορέντζο Λάμας: «Η κόρη μου είναι ερωτευμένη με τον Ντι Κάπριο, αλλά δεν είναι ζευγάρι»
1 year, 2 months ago
6

Το’ χουν οι πατεράδες από ότι φαίνεται να μιλούν για την προσωπική ζωή των θυγατέρων τους. Μετά τον πατέρα της Τζίτζι Χαντίντ ο οποίος είχε πει ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι ωραίος άνδρας (το ειδύλλιο της Τζίτζι και του Λίο κράτησε για λίγο) ήρθε η ώρα του Λορέντζο Λάμας να μιλήσει για τη σχέση της κόρης του Βικτόριας και του χολιγουντιανού σταρ.

Ο Λορέντζο Λάμας δήλωσε στην εφημερίδα The Post πως η κόρη του Βικτόρια Λάμας είναι «ερωτευμένη» με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο – αλλά δεν βγαίνει μαζί του.

«Ξέρω ότι της αρέσει πολύ», δήλωσε ο Λάμας«Νομίζω ότι συναντήθηκαν τον περασμένο μήνα. Δεν είμαι σίγουρος για τις συνθήκες, αλλά αυτό μου είπε».

Ο πρωταγωνιστής του Falcon Crest επιβεβαίωσε την Τετάρτη ότι η 23χρονη κόρη του είναι ξετρελαμένη με τον 48χρονο ΝτιΚάπριο. Οι πληροφορίες για τη φημολογούμενη σχέση της Βικτόρια και του καρδιοκατακτητή Λίο ξεκίνησαν όταν την είδαν να μπαίνει στο αυτοκίνητο του ηθοποιού στο Δυτικό Χόλιγουντ στις 20 Δεκεμβρίου.

Η κόρη μου είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του
«Είναι πολύ ερωτευμένη»,
 δήλωσε ο Λορέντζο για να συνεχίσει: «Της είπα να αντιμετωπίζει τη σχέση σαν διακοπές – απλά να την απολαμβάνεις όσο μπορείς για όσο διαρκεί. Και αν διαρκέσει περισσότερο από μια τυπική γιορτή, τέλεια. Αλλά αν όχι, τότε απλά φύλαξε την καρδιά σου, καταλαβαίνεις; Επειδή είναι πολύ νέα».

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει έξι παιδιά είπε ακόμα αστειευόμενος: «Απλώς της είπα, ξέρεις, ότι δεν θα κάνω υπερατλαντικές κρουαζιέρες με τον Λίο. Τέλος πάντων, είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτήν. Ξέρω ότι έχει περάσει καιρός από τότε που είχε μια σοβαρή σχέση… Έχει μεγάλη καρδιά και συνηθίζει να την δίνει απλόχερα».

Leonardo DiCaprio grabs dinner with 23-year-old actress Victoria Lamas | Page Six Celebrity News
Ο Λορέντζο στη συνέχεια επικοινώνησε με την The Post λέγοντας πως δεν θα ξαναμιλήσει για την κόρη του καθώς όπως εξήγησε «θέλει να κρατήσει τα πάντα στην προσωπική της ζωή ιδιωτικά».

«Μίλησα μόνο επειδή ένιωθα ότι θα έκανα καλό, αλλά εκείνη δεν αισθάνεται έτσι», παραδέχτηκε ο Λορέντζο.

Είναι φίλοι, δεν έχουν σχέση
«Είναι φίλοι, δεν έχουν σοβαρή σχέση», συνέχισε για να ολοκληρώσει: «Και θέλω απλώς να το ξεκαθαρίσω αυτό».

Ο Λάμας χαρακτήρισε τη σχέση ως «φιλία», σημειώνοντας ότι η Βικτόρια και ο ΝτιΚάπριο γνωρίστηκαν σε μια εκδήλωση και δεν υπήρχε κάτι ρομαντικό μεταξύ τους.

«Τους είδαν μια φορά στο Δυτικό Χόλιγουντ σε ένα κλαμπ. Θέλω να πω, πως αυτό δεν είναι ραντεβού».

Ερωτηθείς αν η κόρη του είναι ακόμα «πολύ ερωτευμένη» ο Λάμας είπε: «Ναι, ερωτευμένη, αλλά δεν βγαίνουν. Τον συμπαθεί, προφανώς. Αλλά δεν βγαίνουν και δεν θέλει να βγει αυτό προς τα έξω, γιατί αυτό θα ήταν πολύ κακό. Θα ήταν ντροπιαστικό για εκείνη αν τύχαινε να διαβάσει κάτι που να λέει ότι βγαίνουν και δεν βγαίνουν».

Κλείσιμο

Παρόλα αυτά, ο Λάμας δεν μπόρεσε να αντισταθεί και έκανε περαιτέρω δηλώσεις.

«Είναι απλώς φίλοι, αλλά εκείνη είναι ερωτευμένη, φυσικά», επανέλαβε. «Και την προειδοποίησα: Κάνε ένα βήμα τη φορά. Αλλά δεν είναι ζευγάρι. Δεν είναι αποκλειστικά ο ένας για τον άλλον».

Η Βικτόρια Άρλεν Λάμας είναι μοντέλο και ηθοποιός με ύψος 1,80 μ. και κάτω των 25 ετών κάτι που ταιριάζει απόλυτα στον τύπο του ΝτιΚάπριο. Το μέλλον θα δείξει τις συμβαίνει μεταξύ τους.

protothema.gr