Λούκας Γιώρκας: Αυτή είναι η νέα σύντροφός του
2 years, 7 months ago
6

Ξανά ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Λούκας Γιώρκας, όπως αναφέρει το περιοδικό “OK!”.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο 34χρονος τραγουδιστής από την Κύπρο πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση με τη νέα σύντροφό του, η οποία λέγεται Βασιλική και είναι 27 ετών.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους πήγαν στον γάμο ενός καλού τους φίλου στη Φλωρεντία.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, ο Λούκας Γιώρκας και η Βασιλική είναι  ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο.

Η 27χρονη Βασιλική κατάγεται από το Διδυμότειχο, ζει και εργάζεται ως δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη, πάντα σύμφωνα με το “Ok”

Λούκας Γιώρκας
Φωτογραφίες για το περιοδικό ΟΚ!: NDP Photo / Νίκος Ζώτος

Τι είχε πει ο Λούκας Γιώρκας για την προσωπική του ζωή

“Είμαι ένας τύπος που χωρίς έρωτα δεν ζω, δεν λειτουργώ. Κι όταν λέω έρωτα, γοητεύομαι από πολλά πράγματα, οπότε, ναι, δηλώνω ερωτευμένος! Στην προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ όμορφα. Όταν έρθει η στιγμή, θα μιλήσω εκτενέστερα” είχε δηλώσει το καλοκαίρι στη Realnews ο Λούκας Γιώρκας.

“Δεν κρύβομαι, απλώς θέλω να προστατέψω τη δική μου ζωή, αλλά κυρίως τη ζωή του άλλου ανθρώπου, που μπορεί να βρίσκεται σε άλλο χώρο και να θέλει να κρατήσει χαμηλά τους τόνους. Ο καθένας από εμάς έχει την οικογένειά του και δεν είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με την έκθεση στη δημοσιότητα” ανέφερε.

“Είναι πολύ σημαντικό για εμένα ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου να πιστεύει στον Θεό. Όταν έχεις τον Θεό στη ζωή σου, όσο κι αν διαφέρεις από τον άλλο, ο Θεός λειτουργεί σαν φάρος. Έτσι, δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι που πορεύονται χέρι-χέρι στη ζωή έχουν αυτόν τον φάρο και δεν χάνουν τον δρόμο τους, παρ’ όλα τα λαμπάκια και τα πυροτεχνήματα που μπορεί να τους προκαλούν να χάσουν και να χαθούν από αυτόν τον κοινό δρόμο.  Επίσης η απλότητα και το χιούμορ είναι σημαντικά στοιχεία” είχε πει.

Άραγε, ο Λούκας Γιώρκας είναι έτοιμος να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια; “Θα το ήθελα πάρα πολύ, αλλά είμαι άνθρωπος που δίνει χώρο στον χρόνο, ο οποίος μας δοκιμάζει όλους πολλές φορές, και το πλήρωμα του χρόνου έρχεται για οτιδήποτε θέλουμε στη ζωή μας. Το θέλω πολύ, το διεκδικώ και το εύχομαι να γίνει σύντομα” είχε πει, στη συνέντευξή του στη Realnews ο Λούκας Γιώρκας.

enikos.gr