Λουκία Παπαδάκη: «Έχασα ρόλο επειδή δεν υπέκυψα σε ανήθικη πρόταση. Του έδωσα μια σφαλιάρα κι εξαφανίστηκα»
3 years, 2 months ago
6

Λουκία Παπαδάκη: Η γνωστή ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή «Love it». Η Λουκία Παπαδάκη παραχώρησε συνέντευξη στη συγκεκριμένη εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης. Με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες για βία, σεξουαλική παρενόχληση και εκφοβισμό, η Ελληνίδα ηθοποιός μίλησε και για τη δική της περίπτωση. Δηλαδή, για ένα περιστατικό, το οποίο συνέβη κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι και εκείνη έχει χάσει ρόλο. Ο λόγος ήταν πως η ίδια δεν υπέκυψε σε προτάσεις. Επιπλέον, η ίδια ανέφερε στις δηλώσεις της και για το πώς αντέδρασε εκείνη τη στιγμή. Αναλυτικότερα:

 

Λουκία Παπαδάκη: «Έδωσα μια σφαλιάρα και έφυγα»

“Αυτά που έχω αντιμετωπίσει τα αντιμετώπισα άμεσα και ευθέως και αυτό είναι η δική μου τοποθέτηση. Δεν τη συγκρίνω με κάποιου άλλου, εγώ τι έκανα και πόσο συγκεκριμένη ήμουν. Μιλάω για εμένα», ανέφερε αρχικά η Ελληνίδα ηθοποιός.

«Έχω χάσει ρόλο επειδή δεν υπέκυψα σε προτάσεις. Έδωσα μια σφαλιάρα και έφυγα. Πολύ το ευχαριστήθηκα, είναι πολύ αποτελεσματικό. Καθόλου δύσκολο δεν ήταν. Υποτιμούμε τη δύναμη που έχουμε”, επεσήμανε στη συνέχεια των δηλώσεών της, η Λουκία Παπαδάκη.

Λ. Παπαδάκη: Ακολουθεί βίντεο από τις δηλώσεις της στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή «Love it»

enimerotiko.gr