Λουκία Παπαδάκη – «Έχω δει συναδέλφους με υπεροπτικές συμπεριφορές, είναι πολύ αστείο»
2 years, 2 months ago
6

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Λουκία Παπαδάκη, η οποία μίλησε για τις υπεροπτικές συμπεριφορές συναδέλφων της παροτρύνοντάς τους να… πάνε στα βουνά, τη σχέση της με το γιο της, ενώ αποκάλυψε και το λόγο που δε θέλει να κάνει αισθητική επέμβαση.

«Με τα χρήματα της “Λάμψης” τελείωσα το σπίτι μου στη Ραφήνα. Δεν έζησα την… κατάρα της “Λάμψης”. Όταν έφυγα, πήγα κατευθείαν στις “Φιλοδοξίες” στο MEGA κι έκανε για τρία χρόνια μία καταπληκτική δουλειά. Ανήκω σε μία από τις τελευταίες γενιές ηθοποιών που η αφετηρία τους είναι το θέατρο», είπε η αγαπημένη ηθοποιός για τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά που την έκανε ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό.

«Έχω δει συναδέλφους με υπεροπτικές συμπεριφορές, είναι πολύ αστείο. Έχεις δει αξιόλογο άνθρωπο να έχει ύφος, τουπέ και να κάνει τρέλες; Ποτέ! Αυτοί που δε βγάζουν φωτογραφίες με τον κόσμο, που δε μιλάνε, να πάνε στο βουνό. Ξυπνάς το πρωί, χτυπάς έναν… Άμλετ πριν τον καφέ, περνάς υπέροχα», είπε η Λουκία Παπαδάκη για συναδέλφους της με υπεροπτικές συμπεριφορές.

«Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και του έριξα χαστούκι. Είναι τόσο παλιό και ξεχασμένο, δεν τον… σκότωσα κιόλας. Τώρα θα έκανα κάτι χειρότερο, θα γελούσα», αποκάλυψε.

«Ο γιος μου έχει φύγει από τα 18 και τελειώνει Ιστορία στην Κέρκυρα. Θα φύγει στο εξωτερικό σηκωτός. Το καλύτερο δώρο που έκανα στο γιο μου Χριστούγεννα, ήταν μια ηλεκτρική σκούπα. Το μεγάλωμα του παιδιού μου ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που έχω αντιμετωπίσει. Το μεγάλωμα του παιδιού δεν είναι μόνο να είναι ταϊσμένο, κοιμισμένο και πλυμμένο», είπε.

«Πρέπει να αποδεχθείς τον εαυτό σου, να είσαι καλά και υγιής για να είσαι όμορφη. Μου αρέσω πάρα πολύ και με αγαπάω, για να μπω στον πειρασμό μιας αισθητικής παρέμβασης. Το σύντροφό μου δε χρειάζεται να τον ταΐζω τόνους σαλάτας και κινόα, εγώ προσέχω», ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός για το «μυστικό» της πάντα κομψής και εντυπωσιακής εμφάνισής της.

Η Λουκία Παπαδάκη θα εμφανίζεται στο έργο «Ο φονιάς» στο θέατρο Έαρ Βικτώρια, από τις 21 Ιανουαρίου!

in.gr