Λύγισε η Brooke Shields: “Δεν ξέρω γιατί η μητέρα μου νόμιζε ότι ήταν εντάξει να εκτεθώ σε πορνογραφία στα 11 μου”
1 year, 23 days ago
6

Η Brooke Shields δεν άντεξε μιλώντας για τη μητέρα της και το γεγονός ότι την εξέθεσε σε πορνογραφία όταν ήταν παιδί.

Η 57χρονη ηθοποιός τόνισε ότι η ίδια δεν θα άφηνε ποτέ τα παιδιά της να συμμετέχουν στην “πορνογραφία” στην οποία εκτέθηκε αυτή από τη μητέρα της, αφού ήταν μόλις 11 ετών όταν αναγκάστηκε να φιλήσει σαγηνευτικά τον Keith Carradine, τότε 27 ετών, στην ταινία Pretty Baby του 1978, στην οποία υποδυόταν μια πόρνη.

Η Shields, σε βίντεο από το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της Pretty Baby, είπε ότι αγωνίζεται να καταλάβει πώς η μητέρα της Teri Shields δεν παρενέβη, καθώς αποκάλυψε ότι οι δικές της κόρες, η Rowan, 19 ετών, και η Grier, 16 ετών, αρνούνται να το παρακολουθήσουν. Μάλιστα, βλέπουμε τη Rowan να διαμαρτύρεται: “Είναι παιδική πορνογραφία! Θα μας άφηνες να το κάνουμε αυτό στα 11 μας;”

Η Shields απαντά όχι” και κυριεύεται από συγκίνηση. Αναπολώντας τη συζήτηση, δήλωσε στο περιοδικό The Sunday Times: “Αυτό ήταν δύσκολο για εμένα, να μην δικαιολογήσω τη μαμά μου σε αυτές, αλλά όταν με ρώτησαν, σκέφτηκα, Θεέ μου, πρέπει να το παραδεχτώ αυτό’. Αλλά δεν ξέρω γιατί νόμιζε ότι ήταν εντάξει.”

H μητέρα της Brooke Shields ήταν αλκοολική και πέθανε το 2012. Η σταρ, που ήταν μοναχοπαίδι, είπε ότι δεν μπορούσε να θυμώσει μαζί της καθώς η μητέρα της ήταν τόσο ανασφαλής. Η ηθοποιός για καιρό απέκρουε τις ευθύνες που αντιμετώπιζε η μητέρα της – η οποία επέτρεψε στη Shields να ποζάρει γυμνή για ένα δημοσίευμα του Playboy σε ηλικία 10 ετών, αλλά τώρα η Shields παραδέχτηκε: “Δεν ξέρω γιατί νόμιζε ότι ήταν εντάξει. Δεν ξέρω.”

Η ηθοποιός φαίνεται να καταρρέει καθώς αναλογίζεται την παιδική της ηλικία υπό το φως της διασημότητας – αντιμετωπίζοντας θέματα από τη σεξουαλικοποίηση ως κορίτσι προεφηβικής ηλικίας μέχρι τη δημόσια ντροπή που ένιωσε για την απώλεια της παρθενιάς της ως νεαρή ενήλικη.

Η Shields εξήγησε στις δύο κόρες της ότι δεν θα τις άφηνε ποτέ να δουν την ταινία στην οποία φιλούσε τον 27χρονο Carradine, ενώ εμφανιζόταν και γυμνή.

Η μητέρα της Shields φέρεται να βρισκόταν δίπλα και να παρακολουθούσε ενώ αυτό συνέβαινε, με τον συμπρωταγωνιστή της Carradine να τη διαβεβαιώνει ότι όλα ήταν “φανταστικά.”

Το ντοκιμαντέρ, με τίτλο επίσης “Pretty Baby” κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου στο Hulu και αποτελείται από δύο μέρη.