«Λύγισε» η Καινούργιου για την υπόθεση Αδαμαντίδη: «Με χτυπούσε αλλά πάντα τον συγχωρούσα» Ο Θέμης Αδαμαντίδης οδηγείται σήμερα εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας,
1 year, 8 months ago
6

Η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη η οποία τον κατήγγειλε για κακοποιητική συμπεριφορά μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο πλευρό του.

Η Βαρβάρα Κίρκη μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς.

«Με τον Θέμη ήμασταν μαζί ενάμιση χρόνο. Συνέχεια με χτύπαγε, από ζήλεια, είναι λογικό, όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω, απλά είναι τα πράγματα. Βοήθεια μου ζητούσε συνέχεια, προσπάθησα, ήμουν συνέχεια δίπλα του. Αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι κακό. Αλήθεια τον αγάπησα. Τον αγαπάω! Αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά, ζαλίζομαι συνέχεια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχει παράνοιες, ότι φλέρταρα με όλο τον κόσμο, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ήταν λάθος μου που τα ανεχόμουν, αλλά τον αγάπησα. Όλοι μου έλεγαν να φύγω», είπε αρχικά η Βαρβάρα Κίρκη.

Η ίδια ανέφερε επίσης: «Δεν θέλω λεφτά από τον Θέμη. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε να φάμε, το ψυγείο ήταν άδειο. Ίσως τον αγάπησα περισσότερο απ’ ότι μ’ αγάπησε αυτός. Με ζήλευε παθολογικά, αλλά όλα έχουν ένα όριο».

in.gr