Λύγισε ο Κραουνάκης με τα λόγια της μητέρας του: «Δεν θα κλάψω σήμερα. Είναι πολύ θεάρα η μάμι μου»
27 days ago
6

O Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε στην οικογένειά του και κυρίως στη μητέρα του και τις… τρέλες της.

Ο συνθέτης ήταν καλεσμένος στο τελευταίο Ενώπιος Ενωπίω της χρονιάς και όπως αποδείχθηκε κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς ήταν η μαμά του.

Αρχικά η αδελφή του, Δέσποινα Κραουνάκη, μίλησε για τον αδελφό της και περιέγραψε πώς η μητέρα τους έσπασε το πιάνο που του είχε πάρει η ίδια όταν έμαθε ότι δεν πέρασε στη Νομική.

«Η μάνα μου δεν ήταν σκληρή, αλλά ήταν τρελή! Ήταν περιπετειώδης φύση και θα πω κάτι πάρα πολύ τρελό αυτή τη στιγμή. Όταν ο πατέρας μου έχασε τα πάντα, η μάνα μου πήρε διαζύγιο για να πάρει το πατρικό της και να σώσει ένα τμήμα της περιουσίας. Ως κόρη στρατιωτικού και να έχει στοιχεία από τη σύνταξη, από τα οποία πήγε και ψώνισε σε αυτή την ωραία περιοχή που έχουμε τώρα όλοι καταφύγιο εκεί στα Μεσόγεια. Ήταν πολύ δυνατή γυναίκα και δεν μάσησε ποτέ»

Η μητέρα του μεγάλου δημιουργού σε μια σπάνια εμφάνισή της του έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας: «Σου εύχομαι, Σταμάτη μου, μέσα από την ψυχή μου ότι καλύτερο στη ζωή σου. Σε ευχαριστώ. Έχω χρυσά γεράματα και σου εύχομαι πάντα να προσφέρεις, έτσι όπως είσαι γεννημένος να προσφέρεις. Αγάπη μου γλυκιά να σου χαρίζει η ζωή ότι καλύτερο».

Ο ίδιος ο μουσικοσυνθέτης αμέσως μετά, εμφανώς συγκινημένος, είπε: «Δεν θα κλάψω σήμερα, σας το υπόσχομαι. Είναι πολύ θεάρα η μάμι μου και χαίρομαι που είναι υγιής και την έχουμε παρέα μας».

in.gr