«Λύγισε» στον αέρα ο Γιώργος Μαργαρίτης: «Συγγνώμη δεν θέλω να θυμάμαι»
1 year, 9 months ago
6

Ο Γιώργος Μαργαρίτης λύγισε στον τηλεοπτικό αέρα και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια.

Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στη εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», η οποία θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης, και το απόσπασμα που παίχτηκε συγκλονίζει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαργαρίτης ανέφερε: «οι ευχάριστες στιγμές των παιδικών μου χρόνων ήταν ο καημός που υπήρχε μέσα μου για το καλό τραγούδι. Στο δημοτικό, που άκουγα μουσική στα καφενεία του χωριού και στους μεγαλύτερους από μένα που γλεντούσαν και τα έσπαγαν με τσιπουράκι και στραγάλια. Αυτό ήταν το καλό μου. Από κει και πέρα δεν θέλω να το θυμάμαι το χωριό μου».

«Συγνώμη, δεν θέλω να θυμάμαι την παιδική μου ηλικία» υπογράμμισε, συγκινημένος, ο Γιώργος Μαργαρίτης απευθυνόμενος στους δυο παρουσιαστές της ΕΡΤ.

«Τι να πρωτοθυμηθώ… Που δεν είχαμε να φορέσουμε ρούχα; Που δεν είχαμε να φάμε; Δεν εύχομαι στην πατρίδα μας να ξανασυμβεί αυτό το πράγμα» συμπλήρωσε ο Γιώργος Μαργαρίτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

 

in.gr