Μάικλ Τζόρνταν: «Ζήλευε τα… προσόντα του Πίπεν και την σχέση του με τη Μαντόνα»
2 years, 6 months ago
6

Ο πρώην βοηθός προπονητή των Bulls κατά τη δεκαετία του ’90, ο Τζόνι Μπαχ αποκάλυψε πικάντικες λεπτομέρειες για τον θρυλικό μπασκετμπολίστα

Ο Σκότι Πίπεν και ο Μάικλ Τζόρνταν υπήρξαν από τα πιο θρυλικά δίδυμα στην μπασκετική ιστορία. Οι δύο τους μεσουράνησαν τη δεκαετία του ’90 με τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς, κατακτώντας μαζί έξι πρωταθλήματα.

«Με βοήθησε πολύ, όσον αφορά τον τρόπο που πρέπει να προσεγγίζω το παιχνίδι. Όταν μιλάνε για τον Μάικλ Τζόρνταν, πρέπει να μιλάνε και για τον Σκότι Πίπεν. Δεν θα κέρδιζα χωρίς τον Σκότι Πίπεν. Και γι’ αυτόν τον θεωρώ τον καλύτερο συμπαίκτη στην ιστορία!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο The Last Dance o Air Jordan.

pippen1

Ωστόσο στη μεταξύ τους σχέση αλληλεξάρτησης υπήρχαν και αισθήματα ζήλιας όπως αποκάλυψε ο ο Τζόνι Μπαχ, που υπήρξε μέλος του τεχνικού επιτελείου των Σικάγο Μπουλς μεταξύ 1986-1994 και 2003-2006.

«Όποτε πήγαιναν στο Λος Άντζελες οι Μπουλς, η Μαντόνα υποδεχόταν τον Πίπεν με λιμουζίνα που είχε τζακούζι» είχε αναφέρει ο αείμνηστος βοηθός του Φιλ Τζάκσον, που είχε εξηγήσει πως «στον Μάικλ δεν άρεσε που ο συμπαίκτης του περνούσε… ποιοτικό χρόνο με μία από τις διασημότερες τραγουδίστριες παγκοσμίως.

Μάλιστα, της έλεγε πως ο ίδιος θα μπορούσε να την ικανοποιήσει καλύτερα από εκείνον, με την Μαντόνα να του απαντά πως δεν υπάρχει περίπτωση! Ο Πίπεν, άλλωστε, ήταν πιο… προικισμένος. Τον Μάικλ τον “σκότωνε” το πόσα μοντέλα περίμεναν τον Πίπεν όπου και αν πήγαινε».