Maja Janeska: Μυστηριώδης θάνατος για την influencer με τους 1,2 εκατ. ακολούθους
1 year, 4 months ago
6

Υπό μυστηριώδεις συνθήκες βρέθηκε νεκρή η influencer και make-up artist διασήμων, Maja Janeska.

Η 39χρονη Maja, γνωστή ως Maya Mia, βρέθηκε με τραύμα από όπλο στο κεφάλι, στο πολυτελές σπίτι στο οποίο διέμενε με τον μεγιστάνα του καπνού σύντροφό της, στη Νότια Αφρική.

Ο Kyle Phillips, που συνδιευθύνει την εταιρεία καπνού Carnilinx, είπε ότι βούρτσιζε τα δόντια του στο μπάνιο όταν άκουσε τον πυροβολισμό από την κρεβατοκάμαρά τους, σύμφωνα με αναφορές. Η αστυνομία βρήκε το σώμα της Maja στην κρεβατοκάμαρα της πολυτελούς κατοικίας με ένα πυροβόλο όπλο δίπλα της, στο Bassonia Estate στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Μετά τον σοκαριστικό θάνατό της, μέλος της οικογένειάς της που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, είπε στα τοπικά Μέσα ότι Maja μερικές φορές ανησυχούσε μήπως δολοφονηθεί. Ο συγγενής πρόσθεσε: “Είμαστε συντετριμμένοι και πραγματικά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είμαστε στην Ευρώπη και τα χέρια μας είναι δεμένα γιατί δεν μπορούμε να έρθουμε στη Νότια Αφρική λόγω θεμάτων με τη βίζα. Η Maja βρίσκεται σε κάποιο νεκροτομείο και εμείς δεν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει“.

Ο ίδιος συγγενής πρόσθεσε ότι ενημερώθηκαν για τον θάνατό της από ένα από τους πρώην συνεργάτες του Phillips, που τους είπε ότι η αυτοκτονία είναι η φερόμενη αιτία θανάτου.

Η τελευταία ανάρτηση της Maja στο Instagram ήταν στις 22 Νοεμβρίου, όταν η influencer φωτογραφήθηκε με τον Bujar Osman, τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας.

Είπε ότι η συνάντηση είχε στόχο “την εγκαθίδρυση διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της χώρας μου της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας και της δεύτερης πατρίδας μου, της Δημοκρατίας της Νότιας Αφρικής”.

Η influencer είχε 1,2 εκατομμύρια followers στο Instagram τη στιγμή του θανάτου της. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για τον θάνατό της, ο οποίος δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος προς το παρόν.

instyle.gr