Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Το πρώην ζευγάρι εξηγεί για πρώτη φορά γιατί αποφάσισαν να χωρίσουν
2 years, 8 months ago
6

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας, διατηρώντας, ωστόσο, τον σεβασμό και την εκτίμηση ο ένας για τον άλλον.

 

Ο λόγος που τους οδήγησε στον χωρισμό φαίνεται ότι είναι κούραση και η φθορά που έφερε το πέρασμα του χρόνου, καθώς τα λόγια τους στην εφημερίδα Espresso είναι “είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί”.

Όπως επισημαίνεται στην εφημερίδα, η πανέμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού, όμως, ακόμα και σήμερα, εξακολουθεί να επισκέπτεται το σπίτι του τραγουδιστή στην Άνω Γλυφάδα, για να φροντίζει τα κατοικίδιά τους.

 

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια έχουν βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον

Και οι δύο εξακολουθούν να έχουν βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο και προσπαθούν μετά το τέλος της σχέσης τους να μπουν σε μια νέα καθημερινότητα.

 

Να σημειωθεί ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής σκοπεύει να αφήσει το σπίτι στο οποίο συζούσε με την Ζέτα Μακρυπούλια και να μετακομίσει σε άλλο σπίτι στην ίδια, το αμέσως επόμενο διάστημα.

 

enimerotiko.gr