Μάνος Βακούσης: «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήταν και άγιοι αλλά και κτήνη! Συνέβαιναν πάντα και πολύ χειρότερα» (video)
2 years, 1 month ago
6

Ο Μάνος Βακούσης έχει διαγράψει πολύ σημαντική πορεία στον χώρο της υποκριτικής. Ο γνωστός ηθοποιός έχει συνεργαστεί με πολύ σπουδαία ονόματα από τον χώρο του θεάτρου, όπως είναι ο Λευτέρης Βογιατζής και τον Αλέξη Μινωτή.

Δείτε επίσης: Μάνος Βακούσης: «Είχα κάνει μια ερωτική σκηνή με τη Ματσούκα. Τυχερός…» (video)

Για τις συνεργασίες του αυτές μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» δηλώνοντας πως είναι πολύ τυχερός που ήρθαν στο δρόμο του, ωστόσο «όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν άγιοι, ήταν και άγιοι. Ήταν κτήνη. Αλλά δεν ήταν μόνο κτήνη, ήταν και καλοί άνθρωποι. Ήταν και Ορθόδοξοι, ήταν και άθεοι. Δεν ήταν δηλαδή ότι σήμερα συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Συνέβαιναν πάντα και πολύ χειρότερα», είπε αναφορικά με τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Σε παλιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως σε ηλικία 10 ετών προσπάθησαν να τον κακοποιήσουν σεξουαλικά. 

«Όταν πούλαγα μαξιλαράκια στα γήπεδα, 7 χρονών, έφευγα, δεν άφησα ποτέ να με παραβιάσουν. Βεβαίως, κάποιοι μας παραβιάζουν χωρίς τη θέλησή μας και αυτό συνέβη και σε μένα. Αυτό όμως, όταν είσαι 12 χρονών παιδί και σε βουτάνε… Ο βιασμός έχει πολλά πλοκάμια. Τυχερός ήμουν τότε, ένα λεπτό λέω και εξαφανίστηκα και τρέχω ακόμα», είπε για την τραυματική εμπειρία που έζησε.

 

newsbreak.gr