Μάντη Περσάκη: Σπάει τη σιωπή της για το διαζύγιό της – Η απρόσμενη αποκάλυψη για το τέλος του γάμου της Η γυμνάστρια και ο πρωταθλητής kickboxing χώρισαν μετά από οκτώ χρόνια γάμου
1 year, 4 months ago
6

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν Μάντη Περσάκη και Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Η γνωστή γυμνάστρια και ο πρωταθλητής του kickboxing μετά από οκτώ χρόνια γάμου πήραν διαζύγιο και γυρίζουν σελίδα στη ζωή τους, χωρίς να έχει στο πλάι του ο ένας τον άλλον.

Η Μάντη Περσάκη μίλησε στο Happy Day για την αλλαγή που συνέβη στη ζωή της, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι χώρισαν έναν χρόνο πριν αλλά τώρα δημοσιοποιήθηκε.

  • Διαβάστε επίσης: Ποια διάσημη Ελληνίδα είναι ξανά μαζί με τον άνδρα της μετά το διαζύγιο;

«Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη επιβαρύνθηκε η υγεία μου και μετά έκανα και εγχείρηση στη χολή. Είχα κάποιους πόνους και έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθώ στο νοσοκομείο, ήταν Πρωτοχρονιά και έκανα χειρουργείο», είπε αρχικά.

Και σημείωσε για το διαζύγιό της: «Έχω χωρίσει έναν χρόνο αλλά τώρα δημοσιοποιήθηκε. Ο χωρισμός ήρθε λίγο μετά, ήταν γενικά μια μεταβατική φάση στη ζωή μου. Δεν μπορώ να σου πω ότι ήταν κάτι απλό ή εύκολο. Ο στόχος μας είναι να είμαστε δυνατοί κάτω από όλες τις συνθήκες. Επισκεφθήκαμε παιδοψυχολόγο γι’ αυτό και υπήρχε μια καλή έκβαση. Αυτή η πραγματικότητα ήταν η πιο αληθινή και η πιο σωστή για τα παιδιά μου, ήταν η αλήθεια μας. Εγώ και ο Αλέξανδρος δείχνουμε την αλήθεια μας στα παιδιά. Αυτά είναι προτεραιότητα και για τους δυο μας, είμαστε γονείς πάνω απ’ όλα και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

Μάντη Περσάκη και Αλέξανδρος Νικολαΐδης γνωρίστηκαν το 2013, όταν μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έκανε πιλάτες στην περίοδο της αποθεραπείας.
Τον Οκτώβριο του 2014 παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί δυο γιους, τον 6,5 ετών Βασίλη και τον 2 ετών Γιώργο.
in.gr