Μαρία Αντωνά: Απασφάλισε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ – «Η ζωή μου με τον Άρη δεν είναι ριάλιτι»
2 years, 7 days ago
6

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει με τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Ο παίκτης του Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής (17/4) μιλώντας στην κάμερα έκανε λόγο για ειδύλλιο του Άρη Σοϊλέδη με τη Σοφιάννα Αβραμάκη.

Μάλιστα, στην υποτιθέμενη αυτή σχέση έμπλεξε και ακόμη ένα άτομο, τη Ναυσικά.

Φυσικά, όσα είπε τα είδε η Μαρία Αντωνά, η σύντροφος του ποδοσφαιριστή, με την οποία μετά το ριάλιτι επιβίωσης θα παντρευτούν.

Η δημοσιογράφος συμμετέχει στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και το πρωί της Δευτέρας (18/4) θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Έτσι, μετά την προβολή του αποσπάσματος είπε on air:

«Καταρχήν θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και σε εσένα και στο κανάλι και την αρχισυντάκτρια γιατί όταν έπαιξε το συγκεκριμένο θέμα, μου δώσατε την επιλογή λόγω της σχέσης μας και λόγω του ότι βρίσκομαι σε αυτή την εκπομπή, να μην παίξει καν αυτό το απόσπασμα και να μην δώσουμε χρόνο σε κάτι τέτοιο. Είναι προς τιμήν σας αυτό συνολικά και ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με όλο αυτό που γίνεται, θέλω πραγματικά να σας πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπω μέσα σε αυτό το παιχνίδι το οποίο παίζουν άνθρωποι που παίζουν σκληρό ριάλιτι. Εμένα η ζωή μου δεν είναι ριάλιτι. Η ζωή μου με τον Άρη είναι η ζωή μας και δεν τη διαπραγματεύομαι. Ούτε υπάρχει περίπτωση να βγω και να απαντήσω σε τέτοιους ανθρώπους και καταστάσεις, ούτε διαπραγματεύομαι το κομμάτι της εμπιστοσύνης που έχω στον σύντροφό μου και τη σχέση μου. Εγώ προσωπικά σαν Μαρία δε θέλω να σχολιάσω τίποτα. Αυτό».

in.gr