Μαρία Μπακοδήμου-Δημήτρης Αργυρόπουλος: Η πιο αποκαλυπτική κοινή συνέντευξη χωρισμένου ζευγαριού είναι η δική τους!
7 months, 25 days ago
6

Είναι ευλογία να έχεις ένα καλό γάμο αλλά μεγάλη τύχη να έχεις ένα καλό διαζύγιο, αν η ζωή δεν τα φέρει όπως τα έχεις προγραμματίσει, λένε. Τα τελευταία χρόνια αυτό ισχύει για τη σχέση της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου.

Η ζωή τους έφερε στον ίδιο δρόμο, απέκτησαν μαζί δυο παιδιά, χώρισαν, πέρασαν δια πυρός και σιδήρου και πλέον είναι δυο πολιτισμένοι και αγαπημένοι γονείς. Μαρία και Δημήτρης έδωσαν μαζί, για πρώτη φορά, μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό ΟΚ! και μίλησαν από καρδιάς και με πάσα ειλικρίνεια για τη σχέση τους και τη δύσκολη συμβίωσή τους όντας παντρεμένοι.

«Όταν αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο ήμασταν πολύ πολιτισμένοι. Στη διάρκεια υπήρξαν διακυμάνσεις και μάλιστα πριν από έξι περίπου χρόνια δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη ένταση», είπε η παρουσιάστρια με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο να παθαίνει… αμνησία.  «Πώς δεν το θυμάσαι; Είχες γίνει πολύ τοξικός και είχαμε φτάσει στο σημείο να μη μιλάμε», του θύμισε η Μαρία.

«Από τη δική μου την πλευρά τα πράγματα ήταν διαφορετικά γιατί το διαζύγιο με πόνεσε πάρα πολύ. Όταν χωρίσαμε με τη Μαρία, έγινα κουρέλι. (…) Η Μαρία ήθελε να είναι ο άντρας της σχέσης. Είναι τόσο δυναμική γυναίκα που ήθελε να είναι η αρχηγός της οικογένειας. Εγώ μεγάλωσα στο Χαλάνδρι. Δεν ήμουν η Μαντάμ Σουσού από το Λονδίνο για να μου λέει τι να κάνω», εξηγεί ο Δημήτρης Αργυρόπουλος προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη στάση του.

Ρόλο στη διατάραξη της οικογενειακής τους ζωή έπαιξε και η απιστία. «Καλά, αυτό το ξέρει όλη η Αθήνα. Αλλά ακόμη κι αν δεν ήταν άπιστος έκανε τόση φασαρία για να φανεί το αντίθετο, που ήταν χειρότερο», δήλωσε με πάσα ειλικρίνεια η Μαρία.

«Η αλήθεια είναι ότι με τη Μαρία δεν ήμουν πολύ ωραίος τύπος. Επειδή φοβόμουν μην πονέσω, δεν αντιλαμβανόμουν ότι μπορούσα να την πληγώσω», απάντησε με την ίδια διάθεση ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε επίσης πως ο σύζυγός της αμφισβητούσε την πατρότητα του παιδιού τους και της ζητούσε να κάνουν τεστ DNA παρά το ότι έμοιαζε πολύ στον μπαμπά του. Ο λόγος; Η ανθοδέσμη και η ευχητήρια κάρτα-διλητήριο που έστειλε ένας «φίλος» τους στο μαιευτήριο. Τι ακριβώς συνέβη;

Δείτε όλα όσα είπε το ζευγάρι για το δικό του… «Power of Love» στη συνέντευξη

Τις δηλώσεις τους σχολίασαν στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου». Ο Κρατερός Κατσούλης ένιωσε λίγο αμήχανα με τις αποκαλύψεις του ζευγαριού πιστεύοντας πως ήταν περιττές. Η Κατερίνα Καραβάτου προσπάθησε να δει την πιο τρυφερή πλευρά της συνέντευξης καθώς και τη συνειδητοποίηση της σχέσης. Από την άλλη ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ενώ ήταν σύμμαχος με τον Δημήτρη στο τέλος… λοξοδρόμησε.

Δείτε τα σχόλια των παρουσιαστών