Μαρία Μπεκατώρου: Οικοδέσποινα σε ριάλιτι μαγειρικής δίπλα στον Σκαρμούτσο;
2 years, 10 months ago
6

H Mαρία Μπεκατώρου θα το… ρίξει στη μαγειρική από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και θα γίνει παρουσιάστρια με κουτάλα, σκούφο και κατσαρόλα!

Δίπλα στον Δημήτρη Σκαρμούτσο θα βρεθεί, λοιπόν, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η Μαρία Μπεκατώρου, έχοντας τον ρόλο της οικοδέσποινας στο νέο ριάλιτι μαγειρικής «Game of chefs».

Δίχως άλλο, πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου της με τον ΑΝΤ1, μια και το τηλεπαιχνίδι «Still standing» ρίχνει οριστικά αυλαία φέτος, ενώ το σόου «Your face sounds familiar» δεν πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν.

Η μόνη πρόταση που είχε αρχικά η παρουσιάστρια ήταν για μια θέση στην κριτική επιτροπή του σόου «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», το οποίο επρόκειτο να παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η Μαρία Μπεκατώρου μαγειρεύοντας με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στο «Food N’ Friends»

Τα τελευταία νέα όμως από το «μέτωπο» του Αμαρουσίου, σύμφωνα με το nassosblog λένε πως ο παρουσιαστής κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και στο «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», και εκείνος επέλεξε το πρώτο, μια και θα προβάλλεται όλη τη σεζόν.

Από τη στιγμή που η απάντηση της Mπεκατώρου για το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» ήταν αρνητική, το κανάλι επανήλθε με νέα πρόταση, που αφορούσε το «Game of chefs», στο οποίο ποντάρει πολλά η διοίκηση του σταθμού, και εκείνη πλέον το σκέφτεται σοβαρά.

in.gr