Μαρία Χάνου: Οι γονείς της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ταξιάρχης Χάνος, στην θεατρική της πρεμιέρα
5 days ago
6

Με σταθερά βήματα και επιλεκτικές συνεργασίες σε τηλεόραση και θέατρο, κατάφερε να ξεχωρίσει.

Ξέρει πολύ καλά ότι μια καριέρα που αντέχει στο χρόνο, χτίζεται με δουλειά και κόπο. Αυτό είναι ένα μάθημα που πήρε από τους γονείς της, όταν ήταν ακόμα πολύ μικρή.

Η Μαρία Χάνου, κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του Ταξιάρχη Χάνου δοκιμάζει τις δυνάμεις σε τηλεόραση και θέατρο και τα καταφέρνει περίφημα.

Σε συνέντευξή της στο DownTown έχει δηλώσει χαρακτηριστικά για το πόσο επηρεάζει την καριέρα της η επαγγελματική ιδιότητα των γονιών της: 

«Δεν το κρύβω,αλλά δεν θα βγω και με την ταμπέλα. Να πάω και τι να πω δηλαδή, “Γεια σας είμαι η κόρη της Κωνσταντινίδου;”. Δεν βρίσκω κανένα λόγο. Ξέρω ότι αν το πω θα είμαι σε πλεονεκτική θέση, από τα υπόλοιπα 200 παιδιά που είναι εκεί για να πάρουν μια δουλειά. Θέλω να σταθώ στα δικά μου πόδια, για να τα καταφέρω με την αξία μου».

Η «Bέλη» της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» -που συνεχίζεται για έκτη σεζόν- ζει μικρές ιστορίες καθημερινής τρέλας με τον σύντροφό της «Άγγελο» -που υποδύεται ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και το ζευγάρι, με την φρεσκάδα του, ξεχωρίζει στο καστ της σειράς.

Tη φετινή σεζόν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη «Λωξάντρα»: μια ακόμη ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου, στο θέατρο Βεάκη.

Ένα πολυμελής θίασος ηθοποιών και μουσικών μας μεταφέρουν σε έναν ολόκληρο κόσμο που ζωντανεύει μνήμες μέσα από μουσική, έθιμα, γεύσεις και συναισθήματα.

Στην πρεμιέρα το παρών έδωσαν Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ταξιάρχης Χάνος: με ένα δυνατό χειροκρότημα και μια αγκαλιά για την Μαρία. Όλοι μαζί πόζαραν μετά το τέλος της παράστασης.

Μαρία Χάνου, Σόλων Τσούνης/ Φωτογραφία: NDP Photo AgencyΜαρία Χάνου, Σόλων Τσούνης/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μαρία Χάνου, Ελένη Κοκκίδου, Φωτογραφία: NDP Photo AgencyΜαρία Χάνου, Ελένη Κοκκίδου, Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μαρία Χάνου, Γιώργος Αρμένης, Φωτογραφία: NDP Photo AgencyΜαρία Χάνου, Γιώργος Αρμένης, Φωτογραφία: NDP Photo Agency

NDP Photo AgencyNDP Photo Agency

Μαρία Χάνου, Ταξιάρχης Χάνος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου/ Φωτογραφία: NDP Photo AgencyΜαρία Χάνου, Ταξιάρχης Χάνος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ταξιάρχης Χάνος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου/ Φωτογραφία: NDP Photo AgencyΤαξιάρχης Χάνος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency