Μαρία Ιωαννίδου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη σχέση της, με τον Γιώργο Κιμούλη – «Ήμασταν μαζί τρεις μήνες»
3 years, 1 month ago
6

Μαρία Ιωαννίδου: Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της, με τον Γιώργο Κιμούλη. Πρόκειται για μία σχέση που λίγοι γνώριζαν στο χώρο του ελληνικού θεάτρου.

 

Στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου και αφού εξέφρασε την αντίδρασή της στον τρόπο με τον οποίο δημοσιοποιούνται πια οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο, αποκάλυψε και κάτι για την προσωπική της ζωή που δεν ήταν γνωστό.

Μ. Ιωαννίδου: Όσα ανέφερε αρχικά

“Είμαι πολύ θυμωμένη με τον τρόπο διαχείρισης των καταγγελιών. Το θεωρώ άδικο για το θέατρο. Μην ποινικοποιήσουμε το φλερτ, είναι άλλο αυτό και άλλο η παρενόχληση”, είπε με πάθος η Μαρία Ιωαννίδου τονίζοντας ξανά και ξανά ένα “Φτάνει πια”.

“Εντάξει, τα ακούσαμε. Μπορούν όλα αυτά να λέγονται πια μέσα στην αίθουσα των δικαστηρίων και όχι δημόσια. Εντάξει, ήταν 5 αυτοί που τα έκαναν. Αλλά ύπάρχουν κα άλλοι 6000 που δεν είναι έτσι!”, συνέχισε η Μαρία Ιωαννίδου.

 

Τι δήλωσε η Μαρία Ιωαννίδου για τον Γιώργο Κιμούλη;

Μ. Ιωαννίδου: Τι είπε στη συνέχεια

“Υπήρξε κάποιος. Με φλέρταρε. Μία, δύο, τρεις. Κατάλαβε ότι δεν θα γινόταν τίποτα και τελείωσε. Δεν με βίασε, δεν με έριξε στο κρεβάτι. Γίναμε φίλοι”, απάντησε μεμιάς, όταν τη ρώτησε η δημοσιογράφος για τον Γιώργο Κιμούλη.

 

“Αυτό ήταν διαφορετικό. Με τον Γιώργο Κιμούλη είχαμε σχέση. Γνωριστήκαμε στο Τρις Εξαμαρτείν του Σακελλάριου. Με φλέρταρε. Μου άρεσε. Τρεις μήνες ήμασταν ζευγάρι”, αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου και, όπως ήταν φυσικό, η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Για την ιστορία, η συνεργασία αυτή καταγράφεται το 1989, 10 χρόνια πριν από τον θάνατο του Φρέντι Γερμανού, επί χρόνια συντρόφου της Μαρίας Ιωαννίδου. Ιδού και όλο το θεατρικό περί ου ο λόγος.