Μαρία Κορινθίου: «Ο Γιάννης Αϊβάζης έχει βρεθεί τετ α τετ με ηθοποιό που με παρενοχλούσε» Η Μαρία Κορινθίου εξήγησε γιατί δεν κατήγγειλε ποτέ τον άνθρωπο που την παρενοχλούσε
1 month, 3 days ago
6

Η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε σε τηλεοπτική πρόταση που έχει δεχθεί, στην υπόθεση Φιλιππίδη αλλά και στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά ποτέ δεν κατήγγειλε το περιστατικό.

Η ίδια ανέφερε: «Συζητάω πολλά πράγματα για την τηλεόραση. Εδώ και πολλά χρόνια, κάθε χρόνια μου γίνεται πρόταση για παρουσίαση», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Στη συνέχεια η Μαρία Κορινθίου ρωτήθηκε για την πρόταση που ακούγεται πως δέχτηκε για να παρουσιάσει μεσημεριανή εκπομπή στον ΣΚΑΪ: «Στο Masked Singer πέρασα υπέροχα. Εκεί αγάπησα πολλούς ανθρώπους και με αγάπησαν. Πιαστήκαμε χέρι χέρι με πολλούς ανθρώπους, πέρασα υπέροχα και θα μείνω εκεί».

Σχετικά με την υπόθεση Φιλιππίδη – Λιγνάδη, η ηθοποιός αποκάλυψε αν θα έδειχνε ένα χέρι βοηθείας σε αυτούς τους ηθοποιούς μετά από όλα όσα συνέβησαν. «Όλοι χρειαζόμαστε ένα χέρι βοηθείας, όλοι χρειαζόμαστε λύτρωση και μια συγχώρεση. Πρώτα η συγχώρεση θα πρέπει να έρθει από τους καταγγέλλοντες και μετά από όλους τους υπόλοιπους», σημείωσε η Μαρία Κορινθίου.

«Μου έχει συμβεί να με παρενοχλήσουν, αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να κάνω καταγγελία. Όλα αυτά τα έχω πει και στον σύζυγό μου, τον Γιάννη και μάλιστα, έχει βρεθεί μαζί του τετ α τετ», εκμυστηρεύτηκε η Μαρία Κορινθίου.

in.gr