Μαρία Σόκαλη: Αποκάλυψη «βόμβα» από την ηθοποιό – «Είχα σχέση με τον Γιώργο Φούντα ενώ ήταν παντρεμένος»
1 year, 6 months ago
6

Η Μαρία Σόκαλη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. Συγκεκριμένα η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε σχέση με τον Γιώργο Φούντα, ενώ ήταν παντρεμένος. Επίσης αναφέρθηκε στην Μάρθα Καραγιάννη, την Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

“Είχα κάνει σχέση με τον Γιώργο Φούντα ενώ ήταν παντρεμένος. Είχαμε πάει τουρνέ και στην τουρνέ ξεχνάς γάμους και συζύγους”, τόνισε η Μαρία Σόκαλη, η οποία στη συνέχεια μίλησε για την Μάρθα Καραγιάννη και την επιθυμία της να αποτεφρωθεί:

“Τη Μάρθα Καραγιάννη τη γνώριζα πολύ καλά. Δεν ήξερα την επιθυμία της για αποτέφρωση και δεν μου άρεσε καθόλου, τη λυπήθηκα. Λέω γιατί το κάνει αυτό; Νομίζω ότι δεν έκανε καλά”.

Για τη Τζένη Καρέζη η Μαρία Σόκαλη, υπογράμμισε: “Η Τζένη Καρέζη ήταν λίγο σνομπ. Με σνομπάριζε αρκετά στην αρχή. Δεν μου μιλούσε, της έλεγα “καλημέρα κυρία Τζένη” και γύριζε το κεφάλι της από την άλλη. Αλλά σιγά σιγά με αγάπησε.

Και η Αλίκη Βουγιουκλάκη με αγαπούσε. Η Αλίκη δεν ζήλευε, τι λόγους είχε να ζηλέψει, ήταν είδωλο. Και οι δύο ήταν ιδιόρρυθμες. Η Αλίκη ήταν πιο απλή, πιο γλυκιά, πιο προσιτή. Η Τζένη ήταν λίγο …κρατημένη πάντα”.

instyle.gr