Μαρία Σολωμού : Με έχουν απατήσει – Μόνο για τον Μάριο Αθανασίου δεν έχω μάθει κάτι αλλά…
3 years, 1 month ago
6

Στον διαστημικό σταθμό του Φάνη και του Νικόλα ταξίδεψε η Μαρία Σολωμού, μιλώντας για όλα και για όλους…

Καταιγιστική ήταν η Μαρία Σολωμού, την Παρασκευή (19/02), αφού αποκάλυψε πως «οι άνδρες τη φοβούνται και την έχουν απατήσει» ενώ, αναφερόμενη σε ενδεχόμενο σίκουελ της σειράς «Singles», είπε πως θα ήταν θετική.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην εκπομπή της στο Mega που παρουσιάζει μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ μιλώντας στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» αποκάλυψε ότι κάλλιστα θα μπορούσε να συγκατοικήσει μαζί τους εφόσον είχε βέβαια το δικό της δωμάτιο.

Πώς βλέπει μία πιθανή επιστροφή των Singles στη μικρή οθόνη;

«Η Ράνια είναι ρόλος ζωής. Αυτός ο ρόλος στους Singles με ακολουθεί ακόμη. Δυσκολεύτηκα μέχρι να βρω τον ρόλο της, ήταν υστερικιά αλλά πολύ συμπαθητική. Είμαι πολύ πιο ήσυχη απ’ αυτό. Δεν τσακώνομαι, δεν φωνάζω.

Θα έλεγα ναι στο σίκουελ του Singles. Συζητιέται γενικά να επανέλθει» τόνισε για τη δημοφιλή σειρά του Mega και αποκάλυψε αν έχει κάνει πλαστικές «Φαίνομαι να έχω κάνει πλαστική κάπου; Δεν έχω κάνει πλαστικές! Για αυτό έχω τις αφέλειες, κρύβουν τις ρυτίδες».

Μάλιστα, ο Φάνης και ο Νικόλας αποφάσισαν να παίξουν ένα παιχνίδι με την Μαρία Σολωμού, ζητώντας της να διαλέξει μια φωτογραφία και να σκίσει μια άλλη.

Όταν της έβαλαν δίλημμα τους δύο πρώην συντρόφους της, Πάνο Μουζουράκη και Μάριο Αθανασίου, εκείνη επέλεξε τον γνωστό ηθοποιό, καθώς όπως δήλωσε “είναι ο πατέρας του παιδιού μου”.

Για την προσωπική της ζωή, η Μαρία Σολωμού απάντησε:

«Τι να πω τώρα δεν ξέρω, μπορεί και να είμαι με κάποιον. Έχω πει ότι δεν θα πω ξανά τίποτα για τα προσωπικά μου. Είμαι και επίσημα single! Τώρα το τι κάνω είναι μια άλλη ιστορία. Με φοβούνται οι άντρες, αλλά είμαι πολύ γλυκιά.

Δεν στέλνω και δεν απαντώ ποτέ σε ανθρώπους στο Instagram. Οουυυ έχω φάει κέρατο. Με τον Μάριο δεν έμαθα ποτέ τίποτα. Με όλους τους υπόλοιπους ήξερα, μάθαινα, έβλεπα. Με το που το μαθαίνω, λογικά χωρίζω».