Μαρία Τζομπανάκη για τον πρώην σύζυγό της: Ο Ντίνος Αυγουστίδης είναι ο τέταρτος αδερφός μου, τον αγαπώ πολύ
1 year, 10 months ago
6

Η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε μεταξύ άλλων για το διαζύγιό της με τον πρώτο της σύζυγο, Ντίνο Αυγουστίδη, για τον γιο τους Ορφέα αλλά και για το εγγόνι της.

Μιλώντας για το διαζύγιό της σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είχα μια αυστηρή ανατροφή της μονογαμικής σχέσης, Κρήτη, αδέρφια, αγόρια. Ο Ντίνος προέρχεται από την Μικρά Ασία, άλλες καταβολές κι αριστερή οικογένεια. Μια πιο ανοιχτή σκέψη για αυτές τις σχέσεις. Αργήσαμε να το καταλάβουμε. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ο τέταρτος αδερφός μου. Είμαστε πολύ συνδεδεμένοι. Φαντάσου ότι βγήκα δημόσια και του είπα ένα τραγούδι για να τον αποχαιρετήσω και να κοινοποιήσω στον κόσμο, ναι χωρίσαμε. Ενώ ήμασταν σε διάσταση… Έπρεπε να τελειώνει αυτό».

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε συγκινημένη για τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, αναφέροντας ότι: «Eίχε παίξει μαζί με τον γιο του Καφετζόπουλου σε μια τηλεταινία, μια σκηνή όταν ήταν 8 ετών. Όταν πήγαμε σπίτι μου λέει μαμά πότε θα πληρωθώ; Του λέω δεν θα πληρωθείς. Ο Ορφέας είναι δίκαιος αλλά έχει το στοιχείο του επαγγελματισμού από τότε. Όταν τον είδα να παίζει στου Περάκη την ταινία, τον είδα την ημέρα της πρεμιέρας και λέω το παιδί μου θα γίνει ηθοποιός, δεν του είπα τίποτα τότε.

Μετά τον πήρε η Ελένη Ράντου και έπαιξε στις “Νύχτες Ραδιοφώνου” και όταν τον είδα να παίζει και να είναι ολοκληρωμένη προσωπικότητα πάνω στη σκηνή έβαλα τα κλάματα, γιατί κατάλαβα ότι το παιδί μου έχει ένα δώρο και φέτος έκλαψα όταν τον είδα σε αυτή την παράσταση που παίζει».

«Η ζωή μου βουρκώνει ολόκληρη, έχω μεγάλη αδυναμία στο εγγόνι μου. Όταν έμαθα ότι έρχεται το εγγόνι μου σκέφτηκα: “Ο γιος μου θα γίνει πατέρας”. Είπα πως θα ζήσω και θα χαρώ τη ζωή μου. Όταν το παιδί άρχισε να επικοινωνεί και να μας αναγνωρίζει τώρα που μεγαλώνει είπα πως αυτό το παιδί είναι σαν δικό μου, είναι ο γιος του γιου μου και ξαναζώ τη γέννηση του γιου μου, αλλά το πρώτο μου συναίσθημα ήταν ότι το παιδί μου γίνεται πατέρας» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η γνωστή ηθοποιός.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε για τη συνεργασία με την μητέρα του επισημαίνοντας: «Για μένα ήταν μια πραγματικότητα, οι γονείς μου έκαναν αυτή τη δουλειά, αυτό ήταν το επάγγελμά τους. Εγώ πάντα ονειρευόμουν το σινεμά, η υποκριτική άργησε να μπει στο μυαλό μου. Έχουμε μια σχέση υπέροχη με διαδρομή και διακυμάνσεις μέχρι τώρα και αυτή μετράει. Σε σχέση με τη δουλειά τους επέτρεψα να με συμβουλέψουν, να τους ακούσω με επιλογές, και αποφάσεις. Τώρα είμαι ήρεμος.

Είναι πολύ ωραία εμπειρία που παίζουμε μαζί. Είναι μεγάλη χαρά και είμαι πολύ συγκινημένος. Και οι δύο το χαιρόμαστε. Είναι δώρο. Είμαστε ψύχραιμοι και το αντιμετωπίζουμε έτσι. Ευχαριστιέμαι τη μαμά μου και την απολαμβάνω να παίζει. Λιώνει η γιαγιά Μαρία, έχει αδυναμία στον γιο μου Αχιλλέα. Και εγώ λιώνω όταν τους βλέπω μαζί. Η μαμά Μαρία έχει τον δυναμισμό με την περιβολή της μαμάς. Και αγάπη και προστασία και αγκαλιά και όλα».